Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

С танцови стъпки Мадона отпразнува 40 години от първия си албум

отпечатай новината

28.07.2023 12:41 | Видян 515 пъти

С танцови стъпки Мадона отпразнува 40 години от първия си албум

Поп звездата отбеляза 40-годишнината от издаването на дебютния си албум с видеоклип, в който танцува на хита си от 1983 г. "Lucky Star". Макар да не е споменала нищо конкретно за доскорошното й хоспитализиране, текстът към клипа, който качи подсказва, че е благодарна, че здравето й е под контрол.

"Това, че мога да се движа, ме кара да се чувствам като най-щастливата звезда на света!", гласи той. "Благодаря на всички мои фенове и приятели! Вие сте моите щастливи звезди! И честит 40-и рожден ден на моят първи албум!"

"Lucky Star" е сред многото хитове на Мадона, които излизат през юли 1983-а. Тя, разбира се, има какво да празнува в допълнение към годишнината на албума си. Наскоро звездата разкри, че световното ѝ "Celebration World Tour", което бе отложено с оглед на здравословното ѝ състояние, сега ще стартира в Европа през октомври, а датите в Северна Америка ще бъдат обявени по-късно.

"Благодаря ви за положителната енергия. На път съм да се възстановя и съм невероятно благодарна", написа певицата по-рано този месец в личния си профил.

По-рано източник сподели пред "People": "Тя пренебрегваше някои симптоми на заболяването доста дълго време, защото мислеше, че те ще изчезнат. Не искаше да прекъсва репетициите", визирайки бактериалната инфекция, която получи поп дивата. "Мадона бе много заета и не се грижеше за себе си."

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !