Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Румънската принцеса Inna атакува САЩ!

отпечатай новината

21.07.2009 12:00 | Видян 5480 пъти

Румънската принцеса Inna атакува САЩ!

Румънската принцеса Inna е на път да покори и САЩ! След като се превърна в суперзвезда в Европа още с първия си сингъл – Hot, сега певицата се е прицелила в два от най-големите музикални пазара – САЩ и Великобритания!

Престижният денс лейбъл Ultra, който е известен с това, че работи само със супер хитове, ще промотира песента й в тези страни. Само седмица след като бе качен в YouTube профила на компанията, видеоклипът към дебютния сингъл на Inna – Hot, бе гледан близо половин милион пъти!

“Само десет месеца след като записа първото си парче, румънката Inna се превърна в световна суперзвезда”, коментират музикалните критици зад океана. Трябва да припомним, че първата страна, в която песента й Hot застана под номер 1 бе България. Тази седмица пък вторият сингъл на певицата – Love е официалният номер 1 в седмичния еърплей чарт на MAD TV. В челото на класацията присъства и съвсем горещия й хит – Déjà vu, който застана директно на 5-та позиция и в момента се върти ексклузивно в ефира на телевизията.

В същото време чаровната певица признава, че от няколко месеца не се е прибирала у дома, тъй като е засипана от покани за концерти и участия в денс фестивали в цяла Европа. Наскоро певицата се превърна в голямата звезда на Румънските музикални награди, след като си тръгна от церемонията с цели четири статуетки! Видеоклипът към парчето й Hot пък счупи всякакви интернет рекорди, след като бе гледано над 15 млн. пъти в YouTube.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !