Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Байдън заведе съпругата си на кино, гледаха "Опенхаймер"

отпечатай новината

02.08.2023 17:05 | Видян 382 пъти

Байдън заведе съпругата си на кино, гледаха

Президентът на САЩ Джо Байдън и първата дама Джил Байдън, които прекарват лятната си ваканция в Делауер, посетиха прожекция на летния филмов хит "Опенхаймер", съобщи Асошиейтед прес.

Семейство Байдън са вечеряли в ресторант "Матс фиш кепм" в Люис, преди да посетят ранна прожекция на тричасовия филм за живота на двигателя на Проекта "Манхатън" Робърт Опенхаймер. Президентът и първата дама са предпочели "Опенхаймер" пред още по-популярния от него блокбъстър "Барби", който се представя по същото време в кино "Мидуей".

Бокс-офис класацията на Северна Америка през уикенда надмина триста милиона щатски долара, което е четвъртата най-висока стойност в историята на класацията. "Барби" отчете 162 милиона долара приходи на северноамериканския пазар, най-добър резултат за премиера за годината. "Опенхаймер" на "Юнивърсъл" регистрира приходи от 82,4 милиона щатски долара.

Продукцията на Кристофър Нолан разказва историята на учения, променил хода на човешката история, направлявайки проекта за разработването на първата атомна бомба.

Семейство Байдън намериха време и да покарат колела

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !