Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Силвена Роу издаде как е стопила за нула време 20 килограма

отпечатай новината

04.08.2023 15:55 | Видян 883 пъти

Силвена Роу издаде как е стопила за нула време 20 килограма

Силвена Роу се е вталила с още 10 килограма, а дни преди 56-ия си рожден ден, на 24 юли, публикува своя снимка по бюстие и прилепнал клин, която предизвика бурни страсти в мрежата. Най-вече, защото кулинарката издава тайната на големия си успех със свалянето на килограми.

Оказва се, че зад новата й визия стоят пълноценна храна, разходки, редовни упражнения, качествен сън и разбира се задължителната положителна настройка.

Не липсваха обаче и провокативните реакции, редом с комплименитте към нея. Шеф Борис Петров, например, даже я нападна открито. "Какво не харесвате на Черноморието? Скивай Силви, барнала се е като чироз на Ахтополска веранда!? Даже ако отворите цялата снимка, иде на водно конче. Извинявам се, не издържах", написа той.

А отговорът на Роу бе брутален: "Ако моята снимка дразни някой, извинявам се предварително, но време е българската жена над 45 години да се самозаобича, да започне активна и егоистична грижа за себе си, а не само да се раздава на близките около нея. Ако а з мога д а изглеждам така на годините, на които съм, всеки го може... Това не е фукня, а закачка и напомняне, че никога не е късно да се започне, самоусъвършенстването! Силно тяло=Силен дух".

През миналата година Силвена Роу се радели с първите десет килограма, а със сегашните стават общо двайсет. Тя обаче е доста стриктна към хранителния си режим и контролира какво слага в устата си дори когато лети със самолет, пише "Галерия".

"Липсата на време не е извинение... Аз съм готвила на Мадона, но тя отиваше в най-скъпите ресторанти и си носеше храната с нея", споделя Силвена, която наскоро създаде личен YouTube канал, в който качва видеа с различни рецепти. Издаде и деветата си книга "Моята кухня", която е първата й на български език.

"Гурме бебе" пък е като продължението, което съдържа лесни и вкусни рецепти, насочени повече към най-малките. С тях тя приготвя вкусни манджички за голямата си внучка Иззела, която е на четири години. Миналият септември кулинарката стана баба за втори път на Сенара Идън.

"Много е важно какво трябва и какво не трябва да се яде. България беше със столетници навремето, сега вече не, защото ядем боклуци“, твърди Роу. Тя хапва основно суперхрани като чия, асай и спирулина. Както български фасул, зеле и кисело мляко. По здравословните рецепти запалила и майка си, която преборила куп болести на стари години и сега се радва на отлично здраве", издава още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !