Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Как Стивън Спилбърг убедил Уил Смит да се снима в "Мъже в черно"

отпечатай новината

08.08.2023 16:07 | Видян 351 пъти

Как Стивън Спилбърг убедил Уил Смит да се снима в

Стивън Спилбърг положил доста усилия, за да убеди първоначално притесненият Уил Смит да участва в "Мъже в черно" от 1997-а.

В предаването на Кевин Харт "Hart to Hart" Смит разкри, че Спилбърг бил "изпратил хеликоптер, за да поговорят" - т.е. да го убеди да участва във филма, който продуцира. 

"Кацнах в дома му", разказва Уил. Освен това допълва, че се е срещнал с носителят на "Оскар" в стая, украсена с плакати на емблематични филми като "Джурасик парк" и "Челюсти" - все продуцирани от Спилбърг. Актьорът се пошегува, казвайки, че според него нарочно са присъствали, за да му "напомнят" на кого точно казва "не", пише "CNN".

 

Уил (ляво) и Джош Бролин

Снимка: Getty Images

 

По-нататък Уил споделя, че Стивън го е попитал в прав текст: "Кажи ми защо не искаш да се снимаш в моя филм?". А той отговорил: "Не искам да преминавам от "Денят на независимостта" към "Мъже в черно".

Припомняме, че през '96-а Смит снима "Денят на независимостта" - научнофантастичен филм за извънземни, които нахлуват на Земята, заедно с Бил Пулман и Джеф Голдблум.

"Мъже в черно" също е свързан с извънземни, като разказва историята на тайна междугалактическа организация, която следи за престъпления, които представляват заплаха за Земята. Разбира се, актьорът в крайна сметка приема ролята на Джей, като мотивира решението си за това, че се чувства "защитен" от доверието, което му гласувал Спилбърг.

Очевидно това е бил правилният ход, тъй като "Мъже в черно" става изключително успешен.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !