12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Роби Уилямс взима уроци по красота от Мерилин Монро

отпечатай новината

09.08.2023 12:13 | Видян 226 пъти

Роби Уилямс взима уроци по красота от Мерилин Монро

Роби Уилямс разкри тайната на младежкия си външен вид - оказва се, че черпи съвети за хубост от много известна знаменитост.

49-годишният рок певец разказа за рутинната грижа за кожата, която следва, за да се предпази от бръчките, като призна, че не е против пластичната хирургия в бъдеще, ако има нужда от нея, пише "Daily Mirror".

Но за момента бившата звезда от "Take That" казва, че може да се измъкне с "мазане с много вазелин" по лицето, което планира да направи, докато не заприлича на човек, с "кухи очи". И чак тогава би помислил за филъри.

Роби призна, че повечето хора в неговия бранш имат наистина добри пластични операции. Но той каза, че тъй като подобренията са направени толкова добре, никой не забелязва.

Споделяйки собствения си режим на грижа за кожата, бащата на четири деца каза пред "The Sun": "Просто използвам вазелин и действа. Очевидно това е използвала и Мерилин Монро".

Експертите твърдят, че филмовата звезда Мерилин, загинала трагично  през 1962 г. на 36-годишна възраст, е била много по-напред от времето си, що се отнася до нейната ежедневна грижа за кожата. Актрисата от "Някои го предпочитат горещо" се кълнеше във вазелина и го носеше под грима си като основа, за да се увери, че винаги изглежда сияйна и готова за камера, разказват запознати.

 

Снимка: Getty Images

 

Холивудската бомба също беше фен на крем "Nivea", който тя носеше като овлажнител или отново под грима - особено около очите си - и се уверяваше, че пази светлата си кожа далеч от слънцето, тъй като според приближени, й харесвало да се чувства "руса отвсякъде".

Мерилин е известна почитателка на "Шанел № 5" и освен че пръскала пет капки върху кожата си, за да създаде характерния си аромат, се говори, че е добавяла от парфюма и към водата за баня.

Тя знаела ползите от добрия нощен сън много преди някой в индустрията за красота да заговори за това. Мерилин потапяла лицето си в купа с гореща вода всяка вечер и се унасяла в пет до десет часа сън в изключително широко единично легло, сгушена под тежка пухена завивка. Но ѝ отнемало два часа, за да се надигне в неделя - нейният "един ден с пълно свободно време", според списание "Vogue".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !