Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Лили Иванова се скара на възрастна жена по време на концерта си в Бургас

отпечатай новината

11.08.2023 11:39 | Видян 737 пъти

Лили Иванова се скара на възрастна жена по време на концерта си в Бургас

Лили Иванова се скара на баба, опитваща да я заснеме твърде отблизо.

„Спрете с телефоните, насладете ми се на живо!“, заяви звездата и прекъсна за кратко концерта в Бургас. Възрастната госпожа излезе пред сцената, за да направи възможно най-хубав кадър и най-отблизо на своя идол. Това обаче наруши периметъра и примата веднага въведе ред и дисциплина. А публиката я аплодираше през цялото време.

Тези дни примата е по морето. Бе в Бургас, където произлезе куриозната случка с фенката. А след това отиде в Созопол, където вчера се готвеше за поредния си концерт от тазгодишното турне. Примата се разходи по плажа, но не реши да се пече или да се къпе в морето. Бе настанена в луксозен апартамент в популярен хотел. Преди време в същия апартамент бе настанена и Асдис Ран. Лили се грижи много за екипа си и лично е обходила да види кой как се е настанил и има ли нужда от нещо, разказаха запознати.

Преди да замине за Бургас, Лили Иванова бе за кратък отдих в Кюстендил, научи ексклузивно „Телеграф“. Примата бе настанена в хотел, известен с минералната си вода и СПА процедурите. Не е ясно какви точно процедури си е правила, но Лили е пример за здравословен начин на живот и добри грижи за здравето си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !