Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Има ли връзка „Поршето“ на жълтите павета и „Гласът на България“

отпечатай новината

16.08.2023 10:20 | Видян 747 пъти

Има ли връзка „Поршето“ на жълтите павета и „Гласът на България“

Зрителите на БТВ останаха озадачени от анонса за новия сезон на Гласът на България. На клипа Мария Илиева, Дара, Иван Лечев и Миро се впускат в луда надпревара по софийските улици.

Старта е точно на жълтите павета в Триъгълника на властта. Клипът напомня на „Бързи и яростни“.

Явно се е наложило да бъде затворен част от булеварда временно за снимките. Скоростите са високи – Дара и Мария Илиева хвърлят състезателни погледи. Клипът е сниман и с дрон професионално.

Нямаше да има нищо лошо в това, ако малко преди да бъде излъчен анонса по БТВ не беше пуснат назидателен репортаж за младеж на 20 години, който кара Порше пак по жълтите павета.

Той дрифти с висока скорост пред погледа на хората. Та, кой дава пример на такива младежи, се питат зрителите, гледайки вдъхновяващия клип на „Гласът на България“, пише vihrogon.bg. 

Накрая Миро слиза от Ламборгинито и пита къде е Мария. „Най-добрите се събраха и са готови за битка“, обяви той. Шоуто стартира на 10 септември в 20 часа по БТВ.

Иначе за младежа с Поршето се знае, че преди година е предизвикал инцидент на пътя Ахтопол-Царево. Тогава той влиза с висока скорост от над 100 км/час в завой и се натриса в паркирала кола, в която за щастие не е имало хора.

Тогава застрашава над 10 души. Той не си е взел поука. Сега показва способностите си и в центъра на София по жълтите павета, както и в клипа на БТВ за „Гласът на България“.

Пред очите на много свидетели и в зона с ограничение на скоростта от 30 км си дрифти спокойно, без притеснение. Отново със скъпата си кола показно върти гуми като застрашава останалите участници и пешеходци.

След като е сътворил мелето се снима пред намачкания и негоден автомобил като показва неприличен жест, означавайки „не ми пука“

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !