Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Каскарино: Този сезон Бербатов ще покаже истинската си стойност

отпечатай новината

22.07.2009 15:30 | Видян 4622 пъти

Тони Каскарино: Този сезон Бербатов ще покаже истинската си стойност

Бившият нападател на Челси и Астън Вила Тони Каскарино смята, че през следващия сезон звездата на националния отбор и Манчестър Юнайтед ще покаже формата, накарала "червените дяволи" да платят рекордна за тима трансферна сума, съобщава БГНЕС.

Според него колебливото представяне на Бербо през първия му сезон на "Олд Трафорд" се дължи на трансферната сага, през която българското острие мина миналото лято, както и на факта, че той пропусна голяма част от подготовката на Юнайтед. "Първият сезон на Бербатов на "Олд Трафорд" не бе особено впечатляващ, но аз очаквам през следващия той да покаже значително подобрение. Да се присъедини към Юнайтед бе изключително голяма крачка напред за него, а липсата на солидна предсезонна подготовка му струва скъпо.

В Тотнъм играта му изглеждаше далеч по-остра, което може да се обясни с участието му в срещи за "Шпорите" и Манчестър. Една добра предсезонна подготовка ще покаже разликата, той ще се почувства като у дома и ще стане изключително важен, още повече след напускането на Кристиано Роналдо. Българинът е от онези играчи, които трябва да чувстват, че са необходими на отбора и ако това се случи този сезон, Бербатов ще покаже своята истинска стойност", заяви ирландската легенда.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !