Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Славата е отговорност и яка работа: Скалата

отпечатай новината

21.10.2023 09:47 | Видян 741 пъти | Гласували 1

Славата е отговорност и яка работа: Скалата

Г-н Джонсън, участвали сте в безброй филми в хода на кариерата си и често сте наричан „най-трудолюбивия човек в Холивуд“. Най-щастлив ли сте, когато работите?

Обичам да работя, харесвам да строя; Имам малка философия, която с удоволствие влагам в работата със собствените си ръце - обичам да го казвам. Създаването на филм и продуцирането на филм, особено този, в който имате късмета да участвате, идва с много радост, невероятно количество упорит труд и еднакво количество стрес, напрежение, забавление и безпокойство. Но в крайна сметка това е изключително възнаграждаващо! Имам най-добрата работа на света.

Как решавате кога да кажете „да“ на филмов проект и кога може да е твърде стресиращо за Вас?

Е, привлекателните неща в правенето, например, на Red Notice, бяха следните: възможността да направя филм, който беше забавен, пътуване по света, работа с приятелите ми Райън Рейнолдс и Гал Гадот… Роусън Търбър, режисьорът, това беше нашият трети филм заедно и ми хареса, че това беше стилистично и различно с наистина готин привкус. Създаване на филм, който стотици милиони хора ще видят в първия уикенд благодарение на Netflix; разбира се, идеята за това е доста вълнуваща!

Мислили ли сте някога за забавяне?

Ще ви кажа, че докато остарявам малко, започвам да осъзнавам все повече и повече колко важен е балансът, колко важна е съзнателността. И наистина се опитвам да практикувам това с всички неща, които ми се случват. Мисля, че това ми позволи да привлека много повече хора, които са по-умни и по-добри от мен в това, което правят, така че да могат да помогнат за прокарването на бизнеса.

Много е важно да намерите баланс, в противен случай постоянната работа може да започне да ви изтощава.

Опитвам се да намеря този баланс! Наистина е важно да се уверите, че частта със здравето е отчетена! В същото време обичам дейността и движението; Харесвам енергията и действието. И обичам да ставам сутрин със слънцето - понякога мога да победя слънцето! Не че се състезавам със слънцето, защото иначе щеше да ми трябва терапия! (Смее се) Но обичам да започвам деня си бързо. Фитнесът винаги е бил част от начина ми на живот.

Наистина, мисля, че видях публикация в Instagram, на която тренирате точно преди това интервю.

(Смее се) Дори когато бях малко дете, баща ми ме водеше на фитнес. Мисля, че всички в някаква степен ставаме, движим се и тренираме, независимо дали тренираме интензивно или правим малко кардио, каквото и да е това, всеки прави своята версия на изпотяване. Грижата за здравето е част от това и е толкова невероятно важно.

Грижата за здравето също ли е част от вашето задължение като модел за подражание? Хората наистина се учат от Вас и имате известна отговорност, която идва с това.

Разбира се, идва с играта. Когато получите малко слава или малко известност, независимо дали това е на футболно игрище, ринг за борба, на големия екран, на сцената, каквото и да правите, аз винаги съм чувствал, че тази отговорност просто идва с "играта". Спомням си много рано, дори когато играех колежански футбол, приех тази роля. Предполагам, че когато остарях малко и постигнах това, което имах късмета да постигна, чувствам, че е наистина важно не само да бъда най-добрия пример, който мога да бъда… Но в този дух аз също вярвам в споделянето на добри неща. Добрите положителни и оптимистични неща в крайна сметка са най-важното нещо. Зад това се крие истинска енергия. И открих, че споделянето на победите, успехите ще накара хората да се чувстват добре и имате истински шанс може би да мотивирате и може би да вдъхновите някои хора по пътя.

     „Бях уморен да бъда разорен и бих направил всичко, за да променя ситуацията си. Единственото нещо, което можех да направя, беше да контролирам усилията си и да вложа работата със собствените си две ръце!“

Важно ли е също да споделяме лошите неща, провалите? Бяхте много открити относно пътя си към успеха; идвайки от футбола, когато нямахте нищо освен седем долара в джоба си?

Да, това беше през 1995 г. и със сигурност винаги ще ми служи като северна звезда. Мисля, че всички преминаваме през своите „моменти на седем долара“ и си спомням, че тогава си мислех, че ми е писнало да бъда разорен и бих направил всичко, за да променя ситуацията си, да помогна и да се грижа за семейството си. Единственото нещо, което можех да направя, беше да контролирам усилията си и да вложа работата със собствените си ръце! Споделяне на тези видове уроци, по-трудните моменти и моментите, в които наистина те ритат задника, моментите, в които не печелиш, загуба на работа, загуба на живот, загуба на любов… Важно е да споделяш и част от това, като съм в моето положение, особено уроците, които могат да помогнат на няколко души по пътя.

С какво сте се борили наскоро, което ви е дало подобен урок?

Е, преди няколко години достигнах по-ниска точка от нормалното в живота си. Борех се с нещо, което беше в семейството и това наистина ме върна назад. Преживявах го! Имам склонност да държа нещата много близо до ръкава, мисля, защото бях единствено дете, докато растях и съм свикнал да не изразявам чувствата си, разбирате ли? Да изразя емоциите си направо от портата беше нещо, което никога не ми беше лесно, дори в наши дни! Така че трябваше да преодолея това, отне ми може би около месец или два, за да преодолея това, да премина през утайката на това.

Какво мислите, че ви помогна най-много през това време?

По това време имах работа, за да помогна за облекчаване на напрежението, имах някои близки по това време, които бяха наистина прекрасни с подкрепата си. Въпреки че не казвам какво точно преживях тогава, знам, че всички преминаваме през това, така че моята препоръка е да говорим за тези неща. И това е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Но колкото по-бързо можете да говорите за това, толкова по-бързо стигате не само до другата страна на това, но също така започвате да изостряте инструментариума си по отношение на вашите умения и колко сте оборудвани да се справяте с подобни неща. Ако преминавате през нещо, ако се чувствате потиснати, чудите се защо се случват всички тези глупости... Нека се опитаме да разберем. Опитайте се да говорите за това и да не го премълчавате, защото минах по този път, в който държите всичко в себе си, а това не е правилен подход.

 

източник: the-talks.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !