Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Фалшиви интервюта рекламират съмнителни продукти с името на Стефка Костадинова и БТА

отпечатай новината

07.09.2023 15:38 | Видян 585 пъти

Фалшиви интервюта рекламират съмнителни продукти с името на Стефка Костадинова и БТА

Фалшиви интервюта рекламират лекарства, като използват имената и авторитета на нищо не подозиращите Стефка Костадинова и Българска телеграфна агенция. Измислени разговори презентират чрез прословути личности и институции знайни и незнайни препарати в интернет пространството. Използват се автентични снимки без права във фейк разговор на несъществуващ кореспондент на БТА със световната рекордьорка в скока на височина.

„Не съм чувала, камо ли използвала подобни препарати в живота си. Не бих ги препоръчала дори на най-близките си. Приписват ми думи, с които отричам ролята на аптеките и докторите, което е пълна лъжа. Всичко е един огромен фалш, призовавам хората да не вярват на подобни измислени публикации, още повече, че някои от тях може да рекламират опасни и вредни за здравето продукти,“ заяви Стефка Костадинова по повод написано в интернет.

Възмущение от неправомерното използване името и авторитета на БТА изрази и директорът на Дирекция „Спорт“ на агенцията Димитър Вельов. „Това е измама. Това са пълни глупости!“ обяви дългогодишният спортен журналист.


 


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !