Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бодигард с Орлин Горанов и актриса от Уест Енд с премиера

отпечатай новината

14.09.2023 10:53 | Видян 366 пъти

Бодигард с Орлин Горанов и актриса от Уест Енд с премиера

Мюзикълът Бодигард, носител на множество международни награди, ще има своята софийска премиера на 11 ноември в първа зала на НДК. Лицензът за българската продукция – сценична адаптация на легендарния филм с Уитни Хюстън и Кевин Костнър, е на Държавна опера – Варна.


 

Режисьор на спектакъла е Борис Панкин, диригент е Страцимир Павлов, а хореограф  Анастасия Неделчева. В ролята на Рейчъл Марон ще гледаме британска мюзикълна актриса от Уест Енд – Манал Ел Фейтури, което се случва за първи път в историята на мюзикъла в България. С превъплъщението си в тайния агент Франк Фармър любимият на поколения меломани у нас Орлин Горанов ще разкрие още едно свое лице.


 

Певицата Нора Караиванова, на която е отредена ролята на Ники Марон, също впечатлява с майсторска актьорска игра. Едноименният албум на Уитни Хюстън –Бодигард, е удостоен с награда Грами. Това е и най-продаваният филмов саундтрак по света. След премиерата на мюзикъла през 2012 г. в Лондон, той е поставян в САЩ, Италия, Австралия, Германия, Южна Корея и Австрия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !