Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Новата Мис България разкри какво я е сполетяло след короноването

отпечатай новината

03.10.2023 09:58 | Видян 447 пъти

Новата Мис България разкри какво я е сполетяло след короноването

След като Елизабет Кравец бе обявена за новата Мис България бе гост в подкста "Не съм такъв човек", където разкри неподозирана история. Думите й ясно показват какви сме хората и колко бързо се променяме, когато някой го дават по телевизията. 

Най-красивата българка за 2023 година се ожали от предателства и лицемери, с които явно ще се сблъсква все повече. 

Преди да получи короната, Елизабет се разминавала с някои момичета от училището си, чиято компания никога не би търсила. Но щом спечели титлата отношението на въпросните момичета се променило и изведнъж искали да бъдат първи приятелки. Този внезапен обрат в отношението на момичетата породи много въпроси и недоумения у Елизабет.

Въпреки стремежите им за приятелство, Елизабет се оказа подложена на много нападки, които съобщаваха, че тя не е достойна да носи титлата на най-красивата българка. Основната причина за тези атаки е произходът й. От разкритията стана ясно, че баща й е полуевреин-полуукраинец, а майка й е наполовина българка и наполовина украинка.

Тези нови информации възпламениха дебатите в обществото. Някои хора смятаха, че истинска Мис България трябва да бъде чистокръвна българка, за да представлява достойно страната на международна сцена. Въпреки че Елизабет живее от 9 години в България и се самоидентифицираше като българка, тези аргументи предизвикаха вълна от критики и съмнения относно легитимността на титлата й.

И въпреки че е преживяла множество проблеми след слагането на короната, Елизабет се е показвала устойчива и смела, изпълнявайки ангажиментите си като Мис България. Тя се стреми да промени отношението на хората и да развали стереотипите, които ги подкрепяха. Вместо да се поддава на нападките, тя използва преживяното, за да привлече вниманието върху проблема за предразсъдъците и недопускането на хора със смесено етническо произход да се интегрират успешно в обществото.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !