Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Нели показа любовното гнездо с Александър Сано

отпечатай новината

17.10.2023 09:26 | Видян 606 пъти

Нели показа любовното гнездо с Александър Сано

Нели Атанасова и Александър Сано са все така влюбени, независимо че са минали години, откакто са заедно. Двамата изглеждат като безупречно семейство отстрани, освен това редовно подгряват последователите си с китни местенца, където споделят на воля любовта си. Най-вече Нели, която е активна в създаването на онлайн спомени.

Наскоро красивата брюнетка показа и какво красиво и романтично морско кътче имат със Сано, с когото, както е известно, са къмпингари. Двамата притежават уникална каравана с много елегантен интериор, дело на Нели, която показа нагледно и какво представлява отвътре той.

Красавицата от години е любител на интериорния дизайн и заедно с една от най-добрите си приятелки - моделката Теди Велинова, създават какви ли не красоти, вече имат и куп успешни проекти зад гърба си. Велинова пък от няколко години се занимава именно с реновацията и декорирането на каравани.

"Никога не съм си представяла, че караванският живот ще ми хареса толкова много. Виновник за това е синът ми, който миналото лято прекара известно време на караваните на Ети и беше толкова впечатлен", пише Нели Атанасова в профила си. И добавя:

"Правила съм различни интериорни проекти, но за първи път правя интериор на каравана за това благодаря на Теди Велинова за помощта, съветите и приятелското рамо."

"Правиш нещата красиви като теб!", пък й пише под видеото съпругът й Сано, който наскоро беше номиниран за наградите Septimius в категорията "Най-добър европейски актьор" за ролята си в "Сърцето на машината".

 

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !