Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Роналдо подари часовник за €130K на ММА звезда

отпечатай новината

25.10.2023 10:44 | Видян 465 пъти

Роналдо подари часовник за €130K на ММА звезда

Кристиано Роналдо изненада ММА звездата Франсис Нгану с изключително щедър подарък - часовник на стойност 130 000 евро. Камерунският боец е в Саудитска Арабия, където в събота ще се изправи срещу световния шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри.

37-годишният Нгану е бивш абсолютен шампион на UFC в тежка категория. Той обаче се пренасочи към бокса, след като не успя да се разбере за нов договор.

Още при първото си качване на ринга Нгану получи изключителен съперник - Циганския крал. А сблъсъкът ще му донесе хонорар от порядъка на 10 милиона евро.

Дни преди битката Франсис получи подарък от Роналдо в знак на подкрепа. Звездата на Ал Насър го изненада с часовник за около 500 000 саудитски реала, или 130 000 евро.


 



Двамата се запознаха през януари, когато Кристиано убеди камерунеца, че Персийският залив е бъдещето на спорта. "Много хора не го осъзнават, но промяната се случва тук и сега. Това е моето усещане. Мислех, че ще ми бъде неловко в тази страна. Но всъщност е готино, съвсем нормален живот", обясни Нгану.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !