12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Теди Александрова призна за скандал с Илиян

отпечатай новината

27.10.2023 14:43 | Видян 845 пъти

Теди Александрова призна за скандал с Илиян

Певицата Теди Александрова разкри шокиращи подробности за скандалите около себе си. В подкаста "Не съм такъв човек" първо проговори за скандала с колежката си Диона и защо се е отказала от дует с нея в последния момент, а след това призна и за скандали с колегата й Илиян. 

Двамата привидно са много близки и зад гърба си имат няколко успешни съвместни песни, но се оказа, че отношенията им не са толкова чисти. 

"С Илиян понякога се караме и не си говорим по една година, защото сме много еднакви в характерите. Той е Лъв, аз съм Стрелец - имаме его, еднакви сме. Но той винаги ми казва, че ще порасна и ще виждам нещата по различен начин. И ми прощава.

Той е много мъдър, занимава се с духовни неща. Но с него имаме такива периоди, в които не си говорим. Но не е с лошо и лоши чувства, а просто толкова близки сме си станали в даден период, че имаме нужда малко да се поотдалечим и да си залипсваме. С него имаме нещо като телепатична връзка", издава Теди в интервюто си пред Красимир Красимиров. 

Не посочва дали в момента отношенията им са приятелски и дали си говорят, но пък е сигурно, че рано или късно отново се надушват и подновяват комуникацията си. Тя никога няма да забрави, че той е един от откривателите й. Преди много години тя се явява на кастинг на един от концертите на турнето на "Пайнер" и именно Илиян, Борис Дали и Мария я избират сред голямата конкуренция и й проправят път към сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !