Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Камелия се превърна в хулиганка

отпечатай новината

30.10.2023 11:04 | Видян 748 пъти

Камелия се превърна в хулиганка

Певицата Камелия подлуди всички с последната снимка, която помести в социалните мрежи. На нея известната певица изглежда напълно различна, облечена в спортен екип с качулка на главата. Нещо, което е много необичайно за нея и несъмнено привлича вниманието на феновете.

Въпреки че Камелия е променила визията си, тя успява да запази своята марка и да впечатли публиката със сексапилния си стил. Горната част на екипа има странични ципове, които певицата небрежно е отворила, за да покаже част от силиконовите си гърди. Този смел жест я представя като изкусителна и с увереност в еротичната си визия, като постига желаният ефект.

Самата Камелия определя себе си като "хулиганка" с новия си аутфит. Тя не се притеснява от общественото мнение и  носи с гордост нестандартните си облекла. Този нов начин на представяне може да бъде вдъхновение за младите фенове и да ги подтикне да бъдат по-смели в стила си.

Снимката, която Камелия пусна в Инстаграм, със сигурност събуди интереса на много хора и породи голямо разискване. Въпреки че не всеки ще одобри стила й, трябва да признаем, че Камелия успешно постига целта си да бъде в центъра на вниманието и да провокира коментари.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !