Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Латинка Петрова онемя от страх

отпечатай новината

06.11.2023 09:18 | Видян 470 пъти

Латинка Петрова онемя от страх

Латинка Петрова вдигна кръвно заради неочаквано съобщение, което получава наскоро, а това, което следва, предизвика не само нейната ярост и гняв.

Чаровната и иначе винаги усмихната актриса едва ли ще забрави скоро случката, тъй като няколко реда успяват да я накарат да получи сърцебиене.

"То беше като предупреждение за война. Като сирена за предупреждение за бедствие или за бомбардировка", признава тези дни Петрова, която добавя даже, че така се изплашила, защото решила, че й прекъсва връзката със света и никога повече няма да може да чуе близките си.

"Казах си: "Господи, вече никой няма да може да ме чуе." Актрисата получава съобщение на мобилния си телефон, каквото са получили и хиляди българи от системата за предупреждение при бедствия. И докато стане ясно дали е грешка, или грешката е вярна, вероятно мнозина са се сдобили с още няколко бели косъма в косата.

"Съобщението, което са получили част от нашите граждани, е свързано с провеждане на тест на системата BG-Alert, като на практика са предвидени и още тестове на системата от следващата седмица", обясни неприятната ситуация главен комисар Александър Джартов, директор на ГД "Пожарна безопасност". Но хора като Латинка Петрова изобщо не се примиряват с преживяното.

"Това са оправдания! Наистина бе много стресиращо за всички", не сдържа гнева си актрисата. А операторите предупреждават, че и занапред ще има такива експерименти с населението, но засега никой не казва кога ще се случат те.

"Май по-скоро ни слагат под наблюдение. Дали не ни вкарват в списък и да бъдем наблюдавани и рекетирани", смята Латинка Петрова и добавя: "От един човек такава грешка не може да стане. Това е с цел да се създаде стрес за населението и лошото е, че се очаква такива неща да се случат отново."

Припомняме, че преди 30 години шоуто "Ку-ку" направи подобен експеримент по телевизията, като обяви, че АЕЦ "Козлодуй" е гръмнала и хората изпаднаха в нечувана паника.

"Този сигнал и аз го получих, но веднага ми стана ясно, че е нереален. Нямаше в този момент нищо кой знае какво да се случи. Въобще не се вързах особено", казва и актьорът Венци Мартинов, добавяйки шеговито: "Ако на сигнала пишеше "Путин идва", може би много хора щяха да се стреснат, но това бе просто някакво недомислено предупреждение".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !