Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Приключиха снимките на Ергенът 3

отпечатай новината

14.11.2023 12:19 | Видян 479 пъти

Приключиха снимките на Ергенът 3

Тв риалитито тръгва в ефир през пролетта

Снимките на Ергенът 3 по бТВ приключиха и екипът на хитовото риалити предаване вече е в България. Участничките и екипа зад камера обаче трябва да мълчат до последния епизод през пролетта коя е победителката, преборила се за любовта на бизнесмена Александър. Този път снимките на Ергенът не бяха в Турция, а на остров Родос в Гърция. Луксозното имение, в което дамите са се стремили да пленят сърцето на  Александър, имаше дори хеликоптерна площадка.


 

Сценаристката Ваня Щерева използва връщането си у дома, за да се види с приятеля си Юлиан Вергов. Водещият Наум Шопов пък се пошегува, че вече трета година той е големият печеливш в предаването. Бившият доктор се появява за кратко, колкото да обяви идването на Ергена.


 

Той има и достатъчно време за семейството си, което също го придружава в Гърция, като заедно с това взима и сериозен хонорар. Шопов публикува снимка от летището на Родос заедно с половинката му Теа Минкова и дъщеричката им Амая. „Всички рози са дадени! Прибирам се с най-ценното“ – написа потомственият актьор. Другата новост е, че Теа също се включи в работния процес, а двамата с Наум заснеха онлайн изданието на романтичното риалити.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !