12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бивш любовник на Камелия фалира

отпечатай новината

16.11.2023 12:47 | Видян 614 пъти

Бивш любовник на Камелия фалира

Бизнесмен от Берковица, сближил се с фолкзвездата Камелия още в зората на кариерата й, буквално се разорил, докто й угажда. Въпреки че историята се развива през 90-те, 57-годишният днес Петър Цветков-Перо пръснал над 100 000 марки, за да подпомага финансово своята приятелка, разкриват техни общи познати.

Някогашният милионер във валута стигнал до просешка тояга в периода на близкото си общуване с изпълнителката, а преди да стане баровец, Перо си вади хляба като келнер в Ловния дом в Берковица. Веднага след падането на Желязната завеса обаче, успява да стигне през Чехия до Германия, където след няколко години се връща в родината с дебели пачки в джоба. Завърта няколко бизнеса в Берковица, Монтана и региона, като най-големи печалби му носи търговията с употребявани коли.

По това време бъдещата звезда на поп фолка става "Мис Монтана", а атрактивността й не остава незабелязана и тя гвоздея на програмата на най-големия местен ресторант. Перо я вижда в заведението и веднага разбира, че това е "момичето на неговите мечти". Двамата го удрят на пълен купон, а бизнесменът глези щедро гласовитата певица от Чипровци с кулинарни пиршества, купува й бижута, маркови тоалети, прави й скъпи подаръци, пише столичен ежедневник.

В един момент обаче се наложило автотърговецът да се бръкне и за кариерата на своята приятелка, а тук сумите били шестцифрени. За медийното лансиране на певицата, за клиповете и изявите й тузарят пръснал около 100 000 марки.

Огромните харчове направо оглозгали авоарите му. По тази причина залязло и приятелството му с фолкфурията, твърдят хора от някогашното им обкръжение. Перо толкова осиромашал, че в един момент му се наложило да проси стотинки край кофите за смет в столичния кв. "Красно село", спомнят си негови стари познайници.

Не след дълго се оказало, че разореният бизнесмен е роден под щастлива звезда. Той не само се оттласква от дъното, но директно минава в друга социална "орбита", става ясно още от изданието.

В дома на свои приятели в София Цветков се запознава с приказно богата французойка. Само след месец двамата се венчават, въпреки че младоженецът е по-млад с 30 години от булката. Днес Перо живеел като принц край Париж в замъка на половинката си, не крият завистта си негови земляци.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !