Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Джими Кимъл ще води Оскарите за 4-ти път

отпечатай новината

16.11.2023 17:02 | Видян 332 пъти

Джими Кимъл ще води Оскарите за 4-ти път

Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за наградите Оскар за четвърти път, съобщи Американската академия за кинематографично изкуство и наука.


 

"Винаги съм мечтал да водя Оскар-ите точно четири пъти", казва Кимъл в изявлението на Академията. "Джими се утвърди като един от най-великите водещи на церемонията за всички времена благодарение на перфектното съчетание на хуманност и хумор", обясняват изпълнителните продуценти на церемонията Радж Капур и Кейти Мълън.


 

Церемонията за Оскарите,  96-ата по ред, е насрочена за 10 март 2024 г. Кимъл беше начело и на 95-ата церемония в театър Долби. Той заложи на традиционно шоу, насочено към връщането на зрителите в киносалоните след пандемията от К19. Така публиката се увеличи с 12 процента, а комикът спечели номинация за награда Еми. Водещият и изпълнителен продуцент на предаването На живо с Джими Кимъл по Ей Би Си беше водещ на церемонията за наградите Оскар също през 2017 г. и 2018 г. Рекордът за водещ на церемонията принадлежи на комика Боб Хоуп, който е забавлявал публиката й 19 пъти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !