Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Давах обяснения в СДВР: Устата

отпечатай новината

20.11.2023 09:49 | Видян 487 пъти

Давах обяснения в СДВР: Устата

Винаги са ми казвали, че съм бил голям смешник и затова реших да го използвам, да застана на сцената и да разсмивам хората. Това заяви рапърът Устата в интервю пред Vbox, който в последно време се изявява и като стендъп комик.

"Като рапър бях... абе сега съм по-смешен", не спря с автоирониите Иван Динев, както е истинското име на изпълнителя. И върна лентата назад с поредно откровение: "Много ме мързеше да уча уроците си по история. Българската история я знам, въпреки че е трудна, защото е дълга.

Ако да речем беше като американската - къса, щеше да е лесно. Ние имаме чешми в Габрово по-стари от Америка, но както и да е. Та понеже ме мързеше да си уча уроците, ги превръщах в рап и така ги учех, и изведнъж започнаха да ми пишат шестици. Така тръгна всичко рапа".

Наскоро Устата пусна една доста провокативна песен, озаглавена "Шарени джендъри", а причината за появата й се оказа не по-малко интересна от нея - темата за новите полове, различни от мъжки и женски.

"Когато едно нещо не е на сто процента истина, когато природата ти казва, че всяко едно същество има два пола - мъжки и женски. В един момент обаче казват - не, има 35 пола?! Кой както се чувствал, такъв пол можел да бъде..?! Казах си - невъзможно е да ни облъчват с такива глупости! Подразних се много, седнах и драснах нещо по темата. Наложи се след това даже да ходя да давам обяснения в СДВР. Не им хареса явно.. Но най-хубавия начин да кажеш нещо сериозно е през призмата на хумора.

В България хората с различна сексуална ориентация никога не са били пренебрегвани, поне според мен. Пак ще го кажа - аз никога не съм имал нещо против тях, а към тези, които не знаят какво искат или не знаят какво са. Няма как да приема, когато някой мъж каже: "Аз се чувствам жена, ще се отнасяте с мен като с жена". Той има пенис, а мисли, че като сложи червило и токчета, всички ще се отнасят като към жена. А жената е нещо много по-съвършено и трудно.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !