Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Киро и Лена заедно разхождат бебето, къде е Миро?

отпечатай новината

23.11.2023 21:57 | Видян 2515 пъти

Киро и Лена заедно разхождат бебето, къде е Миро?

Експремиерът Кирил Петков и близката до него Лена Бориславова бяха заснети в центъра на София заедно да разхождат бебето, което тя роди неотдавна. В задачата се пита защо той разхожда дете, което не му се води, докато сам има три, а не празнува с жена си полученото от нея баш днес българско гражданство. По друга ирония на съдбата също точно днес младата майка влезе в новините, след като от парламентарната трибуна бившият министър и депутат от партията им Руди Гела показа и изчете съобщение от Лена този следобед, в която тя го заплашва красноречиво с думите: Ще изчезнеш! Повод, както се разбра, било определението "рогоносец" изказано от него по адрес на друг народен представител Мирослав Иванов, с когото Лена съжителства.


 

Трябва да съобщим, че понеже сме свидетели как Лена разхожда бебето с Миро, той не върви на полукрачка пред нея като Киро. А зад нея, бутайки количката, докато тя похапва, без да го удостоява с думи или поглед, както личи, че прави с Петков. Миро си пуска и снимки как сам разхожда бебето с количката. При това, хем в работен ден, хем той, за разлика от Лена, работи и то за наша сметка - всеки месец му даваме 15 000 лв. да ни бъде народен представител.


 

Напомняме цялата драматична романтична история на триото Киро - Миро - Лена: 


 

След като версиите за връзка на огнената жена със семейния Киро станаха много силни, та и подкрепени със записи от видеокамери, на които се вижда как двамата се подслоняват в гнездо, а той я докосва със специфично движение изотзад, тя изненадващо показа годежен пръстен. А в ролята на годеника влезе ямболският депутат от ПП Мирослав Иванов, награден с възможността за малко да бъде и.д.председател на парламента миналата година. По-късно се разбра, че Лена е бременна, неотдавна и роди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !