Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Анна се подложи на смазваща диета

отпечатай новината

06.02.2008 13:45 | Видян 7169 пъти

Анна се подложи на смазваща диета

Лолитката на „Диапазон Рекърдс” – Анна, която вече има два самостоятелни албума зад гърба си, се подложи на смазваща  диета.

По случай Антонов ден, тя обещала на приятеля си, че ще се вкара във върховна форма. Той пък й обещал, че тази година празникът на влюбените - Св. Валентин ще бъде незабравим за нея. Младежът възнамерява да зарадва своята половинка с романтична екскурзия. Най-интересното е, че самата Анна все още не знае докъде ще е пътешествието, защото нейният любим го пази в тайна. Сигурно има някакви подозрения все пак, защото е решила да сложи и бански костюм в багажа си. „Преди да използвам банския обаче, трябва да вляза във форма. Аз тренирам редовно във фитнес залата, но сега съм решила да съчетая спорта със сериозна диета” – категорична е Анна.
Режимът на хранене, който чаровницата е избрала включва мляко, плодове, зеленчуци и чай. Диетата карасивата блондинка ще съчетае освен с фитнес, със сауна и масаж.

Заедно с трескавите приготовления и очаквания за почивката, Анна не спира да работи и по реализацията на нови проекти. След огромния успех на хита „Наздраве за рожденика”, който измести интернационалния „Happy bitrthday to you”, талантливата певица направи парчето „Не съжалявам”. То се отличава с нестандартно поп звучене, а клипът му вече се върти в ефира на Фен ТВ.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !