Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мира Добрева призна за алкохол и кокаин

отпечатай новината

04.12.2023 09:14 | Видян 1160 пъти | Гласували 1

Мира Добрева призна за алкохол и кокаин

След като преживя страшен период, животоспасяваща операция и редица равносметки, Мира Добрева сякаш вече е друг човек, поне що се отнася до мислите, признанията и намеренията си.

Тв водещата бе поставена в медикаментозна кома през септември, а към днешна дата вече е на прага на втората си книга, откъс от която публикува наскоро в профила си в социалните мрежи. Е, очаквано, написаното предизвика небивал интерес, освен това се твърди, че именно този скандален откъс е отключил съдбовните обрати и в живота на журналистката, в това число и здравословните проблеми. Самата Мира го признава.

"Отдавам случилото се на романа ми, които завърших предишния ден. Пишех го в последните две години. Една от героините умира, слава Богу, не бях аз. Днес съм добре, вече съм добре и продължаваме напред, както се казва в клишето. Избягвам да говоря по темата, защото това, което ми се случи предполагам, се е случило и н адруги хора и премеждието не бива да става повод да обикалям телевизиони студиа.

Още ме е страх още го преодолявам. Това, което ми се случи, е било предопределено от новия ми роман. Аз самата бях изненадана - да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш много навътре в себе си", пише в профила си Мира. Откъсът от книгата й, по всичко изглежда, тепърва ще вълнува:

"Моето предположение, е че ако човек е с поотворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват защото е блокирал духа, няма защита. Когато Го няма Бога в нас ставаме отворена врата за силите от пониските нива. И сатаната започва да си играе с нас.

Аз, като се напиех какво правех? Ставах подвластна на подтици и желания, които ме бутаха в посоки над които нямат контрол - ходи по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не ходи на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай! Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети заедно. Но това е съсипващо сгромолясващо чувство. И има уловка - от толкова каране на макс на живот с алкохол често ми ставаше скучно да съм просто пияна.

Тогава минавах следващата категория - шмърках. И усещането наистина хубаво, но само заради едно - че светът и неговите отговорности са изключват! Освен че изчезваха тревогите и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите - всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи", гласи той. А дали Мира Добрева ще издаде и още от новия си роман, тепърва ще видим.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !