Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Миро показа СНИМКА от казармата

отпечатай новината

04.12.2023 09:23 | Видян 502 пъти

Миро показа СНИМКА от казармата

Певецът Миро реши да покаже своя снимка, направена по време на казармата. Той е сред мъжете, които са опитали от суровия живот на казарменото обучение. Кадърът предизвика огромна дискусия в социалните мрежи. 

Миро не крие, че е изкарал тежка казарма през 90-те, когато е служил в поделението в Грудово. Издевателствата над него били толкова големи, че оставили траен отпечатък върху живота му, а Миро дори мислел за самоубийство. 

Когато бил на 20 синеокият добричлия бил особено слаб, изнежен и красив като момиченце, което било достатъчен повод за останалите да го взимат на подбив. Заради това Миро бил редовно тормозен и от по-висшестоящите в казармата, които го карали да полага много повече и по-уморителни физически упражнения, само и само да докаже, че е мъж. Но най-лошото дошло, когато Миро спечелил „Златният Орфей“. Това се случило, докато все още изпълнявал военната си служба.

Успехът на изпълнителя навлякъл гнева на „другарите“ му, които завидели на Миро за славата и признанието. Започнали да го наричат „педераст“, „педал гнусен“ и всякакви други грозни епитети, и то само защото бил подкрепен, и то публично от Емил Димитров.

Коментарите под ретро снимката на Миро са положителни за него. "Истинско мъжкарче! Откакто няма казарма цели поколения се изнежиха", пише негов почитател, който също минал през суровия живот на казармата. Голяма част от коментарите гласят, че Миро е страшен красавец и чаровник.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !