12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Сръбски медии скочиха срещу Преслава

отпечатай новината

07.12.2023 09:17 | Видян 747 пъти

Сръбски медии скочиха срещу Преслава

Голямата ни фолк певица Преслава си навлече гнева на сръбските медии. Те твърдят, че родната ни звезда е окрала тяхната звезда Александра Прийович. 

 

Сръбските медии излязоха със заглавие: “Българка направи кавър на хита на Прия!". Преслава “свали” клипа на Александра”, като под “Свали” те намекват, че той е идентичен с оригинала.

Преслава изненада всички с нова колаборация с Торино и Пашата. Те представиха песента "Ако ти върна", която е кавър на хита “MARS” на сръбската певица. 

 

“Българската певица Преслава Колева Иванова направи кавър на песента на Александра Прийович “MARS”. Преслава изпя хита на Прия от миналата година, но това не е всичко. Българката дори записа идентично видео.

Единственото, което се различава от песента на Александра, е текстът и заглавието, затова Преслава нарече парчето си „Ако ти върна“. Тя изпя този хит с мъжки дует, наричащ себе си “Торино и Пашата”. Не е известно обаче дали Преслава е платила на Прийович за правата да изпълни тази песен”.

Преслава често коментира снимки на колежката си в Инстаграм, с което ясно показва колко много я харесва. А наши източници издадоха, че тайничко се надява да запише с нея дует.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !