Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Пит Андрейчев за първи път пред FHM!България: Аз съм истински перфекционист

отпечатай новината

13.12.2023 11:11 | Видян 1290 пъти

Пит Андрейчев за първи път пред FHM!България: Аз съм истински перфекционист

Българският модел и инфлуенсър проби в Америка

Личният коафьор на Ким Кардашиян и Джей Ло впечатлен от Пит

Текст: Мартин Райков
Фото: Теди Грозданов



Здравей Пит, ще се представиш ли на читателите на FHM!България, как попадна в шоубизнеса?


Аз съм на 31 години и съм завършил в Ню Йорк – фешън бизнес мениджмънт. От както се помня, още от 18-годишен се занимавам с мода. Попаднах в шоубизнеса супер случайно и на шега. Голяма част от всичко това, което ми се е случило е благодарение на социалните мрежи. Всичко тръгна от там и много хора ме забелязаха, разбира се то е съвкупност и от талант. Запознах се с много хора в тези среди и разбира се започнах да работя с повечето от тях.

От кога си инфлуенсър и какво ти носи това?

От както имам профили в социалните мрежи. Всичко започна на шега. За никой не е тайна, че аз обожавам да се снимам и за мен това ми дава голямо удоволствие. Носи ми радост, че мога да бъда полезен на  брандовете,  с които работя. И съответно като видиш една добре свършена работа, няма по-голяма радост и щастие за мен, тъй като това те мотивира да продължаваш да работиш с различни брандове и да показваш на хората за самия себе си, кое е най-добро и естествено аз няма да рекламирам нещо, което не ми харесва и виждам, че не би било полезно на хората. Аз съм перфекционист и гледам да изпипвам нещата до най-малкия детайл.

Защо замина да живееш в САЩ и трудно ли беше в началото?


Заминах, защото баща ми живее в Америка. И отидох с идеята да се установя там, да науча езика и евентуално да се развивам. Аз не познавах САЩ, само бях гледал за тях по телевизията. Но всичко от екрана изглежда доста различно от самата реалност. Заминах на такава възраст, на която със сигурност не ми е било лесно,защото си мислим, че на 15 години сме много порастнали, но всъщност не сме. Не говорих добре и езика им, не ми беше лесно, но в крайна сметка се взех в ръце и даже взех две години за една, ходейки на училище и през деня и вечер. След това реших, че Америка не е моята държава и реших да се прибера в България. Живейки една година по-късно тук обаче, си дадох сметка, че аз трябва да се развивам и да уча и се върнах в чужбина, този път в Европа. В момента живея между Чикаго и Ню Йорк, но си идвам по-често на два, три месеца. За мен няма такъв град като Ню Йорк, колкото го обичам, толкова го и мразя, когато съм тук…

Работил си с известни личности от световния шоубизнес?


Когато си в модните среди много по-лесно и достъпно можеш да работиш и да се докоснеш до тези хора, особено живеейки в Америка. Имам интересна ситуация с известна изпълнителка, с която съм работил, няма как да кажа името й, бях част от нейния екип. Тя не беше нещо в настроение и реши, че ще се държи високомерно с мен и ще покаже, че тя е над нас, което не направи никак добро впечатление, но всичко е до човек. Работил съм  и с много други звезди, които не са те карали да се чувстваш по-ниско от тях, защото в крайна сметка вие сте един тим и сте там да направите най-доброто, за да покажете нещо хубаво на хората. Шоубизнесът никак не е лесен и толкова лъскав, колкото изглежда отстрани. Има много интриги, много завист, голяма надпревара, която понякога не е толкова лоша, защото те кара да се изграждаш като човек да растеш и да надграждаш себе си.

Вярно ли е, че личният фризьор на Ким Кардашиян и Джей Ло е бил впечатлен от твоята визия? Познавате ли се лично с него?


Крис Епълтън е личния коафьор на Ким и в момента е на върха на кариерата си, най-търсения фризьор в САЩ. Той придоби голяма популярност работейки с клана Кардашиян. За никого не е тайна, че те управляват света на модата и шоубизнеса. Той също така работи с Дженифър Лопес, Ариана Гранде и много други. Познаваме се с него само от социалните мрежи, писали сме си няколко пъти. Интересното е как ме бе забелязал, преди година реших за Хелуин да се облека като него в Чикаго, той го беше видял и репостна сторито ми, хареса ми поста и коментира кадрите. С него винаги се поздравяваме по празници, ако се засечем на една и съща локация с най-голямо удоволствие бих се запознал с Крис.

Наскоро ти засне убийствена фотосесия за луксозен бранд парфюми, която заля цяла България, разкажи ни повече за тази кампания?


За мен беше огромна чест и удоволствие да работя с този бранд в България. Бях изключително  радостен, че бях на билбордове в цяла София. Не беше много лесно на снимките, тъй като беше дълъг процес на заснемане, около 12 часа, но си струваше усилията.

Трудно ли е да се снимаш гол, имаш ли задръжки?


Не е трудно, когато обичаш себе си и харесваш тялото си. Аз съм голям критик и винаги има неща, които не харесвам в тялото си. Може би това ме мотивира, дава ми стимул да тренирам много и да надграждам. Не е трудно, аз съм „за“, когато всичко е изпипано и няма никаква пошлост, когато има тази нотка на арт влияние и някаква интересна идея за реализация.


Мислил ли си за кариера в киното и имаш ли вече такива предложения?


Когато бях на 18 и се бях върнал в България, ми предложиха да се снимам във филм и имах роля, която е може би около 10 секунди. Но тогава придобих предства за процеса на снимане. Тази година ми се наложи да се снимам и в музикален видеоклип на една млада звезда. Не ми беше никак лесно, защото имаше доста актьорска игра. Но ако за в бъдеще имам сериозни предложения, бих се записал в актьорски клас, защото аз съм перфекционист.


Връщаш ли се често в България  и каква е твоята компания тук, приятел ли си и с други известни личности у нас?


Идвам си на всеки два, три месеца. България е моята родина и за нищо не мога да я заменя. Много от моите близки са тук, за мен семейството е най-важно. Един от моите най-близки приятели е певеца Георги Симеонов-JJ, познаваме се от 12-13 години и той ми е като истински брат. Другата ми близка е Галена, тя е пример за това, че колкото и да си голяма звезда, тя е много добър и земен човек. Изключително добро впечатление ми направи и Азис. Бяха преди няколко години на турне в Америка с Галена и тя ме запозна с него. Той се доказа като един прекрасен и чувствителен човек и адски много го обичам.


По какви проекти работиш в момента и с какво ще изненадаш своите фенове?


В момента подготвям много нови и интересни неща. Аз работя с Георги Георгиев, по-известен в средите като Жоро Naw, той е мой мениджър и той ми дава много стимул и подкрепа. Имам подготвени проекти до края на 2024 година.

Според теб накъде отива световната мода и какви ще са тенденциите в следващите години?


От това,което следя, виждам, че дрехите стават все по-скъпи и по-скъпи. Модата се върти, всичко, което  е било модерно през 80-те  и 90-те години, в момента се връща. Ето сега са модерни овърсайз нещата, които бяха модни преди 30 години.

Как подържаш форма, разкажи ни за твоят режим?


Доста влияние оказва гена.Аз съм на 31 години и знаете, че след 30-та годишнина, метаболизма ти се забавя и може би последната една година започнах да се ограничавам със сладкото и тестените изделия. Позволявам си да хапна само веднъж в седмицата. Тренирам между 4-5 пъти седмично. Започнах с фитнеса на 15-16 години и вече тялото ми е свикнало.

Свободно ли е сърцето на Пит?


Сърцето ми е свободно, но аз вярвам в любовта и по-хубаво изживяване от това няма. Когато живееш в огромен град като Ню Йорк е много трудно да запазиш една връзка, особено в днешно време с тези социални мрежи. Животът стана доста материален, но вярвам, че и има вечни неща. В момента съм се фокусирал върху кариерата си и смятам, че когато не търсиш любовта, тя сама ще те намери.


Къде ще посрещнеш Нова година и какво ще пожелаеш на читателите на списание FHM!България?


Искам да им пожелая здраве и да имат една прекрасна година изпълнена с много щастие и късмет. И нека бъдем наистина добри и човечни, защото виждаме какво се случва по света. Нека да няма войни и да цари любов!

 

 

Виж галерията ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !