Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Миро пак скочи на Руши Видинлиев

отпечатай новината

15.12.2023 12:57 | Видян 1313 пъти

Миро пак скочи на Руши Видинлиев

Стара вражда на нов глас предизвика поп певецът Миро Костадинов с изказването си в национален ефир. Думите му бяха с адресант по забравеният му колега Руши Видинлиев, който през последните години повече се изявява като актьор, отколкото като музикант и създател на нови песни, пише Галерия.

Бившата дуетна половинка на „Каризма“ запали фитила с критика към песен на сина на бизнесдамата Лора Виденлиева. Става въпрос за „Хотел две звезди“, чийто кавър бе представен в „Гласът на България“ от полуфиналиста Симеон Славев.

„Парчето никога не съм го причислявал към певческите изпълнения до днес. Но ти обаче го направи певчески, браво!“, похвали таланта Миро, а с думите си хвърли бомба към автора на хита, засягайки го на тема пеене.

Дамите в екипа на музикалното риалити се опитаха да омекотят напрежението което Костадинов вкара. „Това е едно от любимите ми парчета, много ме зарадва с този избор. Като подарък го приемам, изпя го много добре, вкара чувственост, имаш много енергия на сцената“, отсече Дара.

16-годишният тийнейджър, който е от отбора на Мария Илиева бе поласкан от ментора си, че представянето му е висш пилотаж и със сигурност на Руши би му харесало много.

„Освен това ти си от най-добре пеещи изпълнители на български и те поздравявам за това“, поласка го още тя. Макар и до известна степен думите на Каризмата да поотшумяха в предаването на bTV, сеирджии в гилдията бързо припомниха, че още от зародиша на кариерите си, Миро и Руши не мелят брашно заедно.

„Миро си е вълк единак, никога, не е бил приятел с никого от мъжете в шоубизнеса ни. Обаче с Руши в онези години се опита да се прихване като за сламка, но изобщо не беше допуснат и това много му накърни достойнството”, припомнят източници.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !