Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мария прости за 7-ми път на Миро

отпечатай новината

20.12.2023 09:13 | Видян 746 пъти

Мария прости за 7-ми път на Миро

Сагата между Мария и Миро май няма изгледи да приключи скоро - независимо в каква посока, защото двамата се карат, сдобряват се, разделят се и после се събират отново и отново.

Фолкпевицата явно все още е настроена да дава шанс на третия си съпруг да се поправя, носена от крилете на любовта или пък от нещо друго, достатъчно тежко, за да я задържа при него.

Преди няколко седмици Мария изтри всичките общи снимки с Миро от профилите си в социалните мрежи, с което даде да се разбере, че между двамата има проблем и то сериозен. Нещо повече - тогава тя отказа и всякакъв коментар за евентуалната раздяла. Към днешна дата обаче, от това сякаш няма и следа. Двамата отново живеят под общ покрив, но докога, никой вече не смее и да прогнозира.

Изпълнителката прощава вече за рекордния 7-ми път на Мирослав за едва 2 години брак. От няколко дни сексапилното миньонче не спира да залива социалните мрежи и с кадри от ултраскъпото си ново возило, което явно Миро й е подарил наскоро, за да му прости. Самият той пък се движи из София с модерен "Мерцедес".

 

Отскоро той придружава Мария и по участия, като следял през цялото време какви ги върши половинката му на сцената.

Любопитна подробност е, че малко преди да се скарат отново, Мария да изхвърли брачната си халка, но пък официално оттегли жалбата срещу мъжа си за поредния побой над нея през пролетта, прекрати и бракоразводно дело в Районен съд - Костинброд.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !