12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Софи Маринова дава мръвки на Константин и Преслава (ВИДЕО)

отпечатай новината

21.12.2023 09:23 | Видян 610 пъти

Софи Маринова дава мръвки на Константин и Преслава (ВИДЕО)

Певицата Софи Маринова гладна няма да остане за празниците. Ромският славей се похвали, че с родата й са заклали няколко прасета и побърза да снабди с прясна мръвка своите приятели Константин и Преслава. 

"Вчера клахме прасета и донесох на теб и Преслава да си пържете с лучец", казва Софка във видеото, което е заснела за смях на своите почитатели. 

Звездното трио се среща навън, за да получи коледната пратка от Софи Маринова. Тя извади прясна кожа от прасето и започна да храни Коцето и Преслава. Но певецът с най-лиричния глас се оказа, че предпочита повече мръвките. 

Софи се беше подготвила с пликове с месо за своите приятели, като признава, че и самата тя се е подготвила за празниците. Най-обича да яде свинско с лук. Тя никога не е парадирала с някакви гурме специалитети и винаги си похапва народни ястия.

В социалните мрежи хората се забавляват с колоритната Софи, но съветват нейните приятели другият път да отидат да помагат за клането на прасето. "Бих дал всичко да видя тези тримата как пърлят прасето, ще бъде яко смях", пишат в мрежата.

 

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !