Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Режисьорката на "Барби" се омъжи

отпечатай новината

21.12.2023 14:19 | Видян 464 пъти

Режисьорката на

Режисьорката на хитовия филм "Барби" Грета Гъруиг и колегата й режисьор Ноа Баумбах се ожениха след почти 12-годишна връзка.

Двамата си казаха "Да" в кметството на Ню Йорк, съобщава "Page Six". След края на официалната част 40-годишната Грета и 54-годишният Ноа са отпразнували специалния повод, като са посетили концерта на Били Джоел в "Медисън Скуеър Гардън". Зад кулисите на музикалното шоу Гъруиг била чута да казва на хората, че току-що са се оженили.

"И двамата грееха и празнуваха. Толкова са щастливи", споделя източник, разговарял с изданието. На снимки от концерта Грета е облечена в булчински бял блейзър и топ, носени върху плисирана пола. Междувременно Ноа е заложил на тъмносин костюм. Това е първи брак за Грета и втори за съпруга й, който е бил женен за актрисата Дженифър Джейсън Лий между 2005-2013 г.

Ноа и Грета започнаха да се срещат през 2011 г., преди да се сгодят през 2020 г. Имат и двама сина: Харолд, роден през март 2019 г., и още един, чието име все още не са разкрили, който се роди през февруари 2023 г.

Баумбах също така има син Ромер, който е на 13 години от първата си съпруга Дженифър.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !