Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Ненчо Балабанов похарчи цяло състояние за погача на бебето

отпечатай новината

22.12.2023 09:39 | Видян 852 пъти

Ненчо Балабанов похарчи цяло състояние за погача на бебето

Ненчо Балабанов явно е толкова щастлив, че е готов да изкупи всичко възможно на пазара и да пръсне цяло състояние, само и само второто му дете да се чувства като принцеса. Малката Алина едва ли може да разбере все още какво точно се случва около нея, но пък коментарите в социалните мрежи за нейната погача вече набират скорост.

Водещият на "Сделка или не" почти направи втора сватба за първородната си дъщеричка, толкова сериозно се е изръсил за всевъзможни глезотиики на тържеството.

По традиция жената на Балабанов - красивата Катрин, ориса бебето пред погледите на цял куп близки и приятелки.

Тържеството е било през уикенда, а Ненчо, който в момента печели повече от добре като водещ на шоуто "Сделка или не" по Нова тв, а и с ролята си в сериала "Ол инклузив", е изпълнил всяко желание на жена си и изглежда няма никакво намерение да пести средства, за да зарадва нея и малката си дъщеричка, пише столичен ежедневник.

Празниците в семейството на Балабанов явно са един след друг, защото само преди две седмици пълнолетие навърши и синът му Богомил, който направо му е одрал кожата.

За тържеството на малката сестричка на Богомил - Алина пък, татко й Ненчо наема фирма, която да изработи декора, както и вкусните, и със сигурност доста скъпи сладки изделия.

Масите по време на тържеството били отрупани с шампанско, различни ордьоври и всевъзможни деликатеси.

undefined

undefined

Гвоздеят бил разрязването на тортата, която, както можете да се досетите, съвсем не е обикновена или пък в традиционната кръгла форма. Тортата за погачата на Алина била на два етажа, досущ като сватбена, а близо до върха било изписано името на бебето "Алина".

"Лебедите в своето единствено са символ на чистота и любов", пък е пожеланието на всички приятелки и роднини към новороденото.

undefined

Припомняме, че Ненчо Балабанов и чаровната Катрин Русева вдигнаха пищна сватба миналия септември, а към днешна дата вече са щастливи с малката си наследница.

Актьорът и тв водещ има и още едно дете от предишен брак - Богомил, с когото са много близки и сме сигурни, че и той много се радва на малката си сестричка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !