Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Гери-Никол ще участва в "Денсинг старс"

отпечатай новината

22.12.2023 16:16 | Видян 926 пъти

Гери-Никол ще участва в

Преди няколко дни ви информирахме, че актрисата Мария Бакалова е сред първите участници в танцувалното шоу "Денсинг старс", което ще стартира през февруари 2024 години. 

Постеменно ще ви разкриваме всички участници в шоуто. А този път ще издадем името на голяма тийн звезда, която ще покаже своята пластичност в риалити формата. 

Сигурно вече сте се досетили, че става въпрос за палата Гери-Никол, която от малка посещава уроци по танци и шоуто няма да е  никакво предизвикателство за нея, че е възможно дори да го спечели. 

Гери винаги танцува във своите клипове и по време на участия, така че въобще не се е колебаела дали да приеме предложенеито на продуцентите. Съгласила се е да участва въпреки малкия хонорар, но пък се надява с това да възроди позалязлата си кариера и отново да я канят по участия. 

За водещ на шоуто се спрягат няколко имена, но наш репортер научи, че засега Алекс Богданска води със значителна преднина при договорите с продуцентите. Наш източник издаде, че е почти сигурно мястото й в шоуто, но все още не е уточнен нейният екранен партньор. Твърде вероятно е това да бъде Орлин Павлов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !