30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Пускат първия филм на ужасите с Мики Маус (ВИДЕО)

отпечатай новината

02.01.2024 14:53 | Видян 383 пъти

Пускат първия филм на ужасите с Мики Маус (ВИДЕО)

В деня, в който Мики Маус на Дисни става обществено достояние, Джейми Бейли пуска трейлъра на неговия комедиен трилър на ужасите „КАПАНА НА МИШКАТА НА МИКИ“. Трейлърът ВИЖТЕ ТУК

Сюжет:

Това е 21-вият рожден ден на Алекс, но тя е заседнала в увеселителния салон на късна смяна, така че приятелите й решават да я изненадат, но маскиран убиец, облечен като Мики Маус, решава да играе своя собствена игра с тях, която тя трябва да оцелее.

Режисьорът на филма Джейми Бейли заявява: „Ние просто искахме да се забавляваме с всичко това. Искам да кажа, че Мики Маус на Steamboat Willie убива хора. Нелепо е. Бягахме с него и се забавлявахме да го правим и мисля, че си личи“.

Във филма участват Софи Макинтош, Калъм Сивик, Алегра Носита, Бен Харис, Дамир Кович, Макензи Милс, Ник Бискупек и британският актьор Саймън Филипс, който играе ролята на Мики. Музиката е написана от Дарън Морз. Продуциран е от Пол Уитни, Марк Попейджой, Александър Гаусман и Андрю Агопсович, а съпродуцент е Mem Ferda от Filmcore. Самият филм все още чака потвърдена дата на пускане, но се очаква през март 2024 г.





автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !