Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Нарязаната Дебора с фолк дебют

отпечатай новината

07.01.2024 14:58 | Видян 588 пъти | Гласували 1

Нарязаната Дебора с фолк дебют

Близо половин година, след като стана жертва на брутално и възмутително нападение от бившия си приятел с макетно ножче, младата Дебора Михайлова от Стара Загора сбъдна най-голямата си мечта, а имено да запише поп фолк песен. За своя дебют тя избра певицата Лидия, а продуцент е не кой да е, а любимият изпълнител на момичето от Стара Загора - Галин. По-рано през годината той я изненада с посещение и обещание, че ще запише първата ѝ песен в лекия жанр.

Дуетното парче се нарича "Разбити мечти", а премиерата му бе часове преди Нова година, предава "Телеграф".

Седмица преди Нова година 19-годишното момиче анонсира проекта със снимка в Инстаграм, на която се виждат белезите по краката, а към поста е написала: "Коледа е време за чудеса!".

Дебора от Стара Загора, чиято ужасяващо нападение предизвика силен отзвук из цяла България, сподели вълнението си от сбъдната ѝ мечта с последователите си в Инстаграм.

"Скъпи приятели, искам да ви представя моята дебютна песен с прекрасната Лидия. Ще посрещна 2024 година със сбъдването на моята най-съкровена мечта и съм щастлива, че мога да я споделя с всички вас. Тази песен е за "Разбитите мечти" и жените, които са обичали истински, но са били план "Б" в мъжките сърца. Жените, които въпреки всичко са намерили сили да продължат напред.", разкри Михайлова.

Дебора стана жертва на насилие през юни от 26-годишният Георги Георгиев. Тогава той острига косата ѝ и ѝ нанесе жестоки прорези по цялото тяло с макетно ножче. Случаят стана публично известен и предизвика вълна от бурни реакции и протести в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !