Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Покойният Джордж Майкъл ще се завърне на сцената като холограма

отпечатай новината

14.01.2024 08:14 | Видян 649 пъти

Покойният Джордж Майкъл ще се завърне на сцената като холограма

Джордж Майкъл ще се завърне на сцената като холограма, разкриха от имението му

Покойната поп звезда ще възобнови „публичните изпълнения на живо“ още през следващата година, според документи, подадени в Companies House.

Джордж почина на 25 декември 2016 г. на 53 години от естествена смърт, произтичаща от разширена кардиомиопатия с миокардит и омазнен черен дроб.

Сензационното завръщане ще шокира феновете, които преди това бяха предупредени, че холограмно турне е малко вероятно да бъде санкционирано, защото технологията не е достатъчно добра.

Имаше и „етични въпроси“ относно връщането на Джордж, бившия му Wham! колегата от групата Андрю Риджли призна в интервю миналата година.

Но тези притеснения изглежда са били премахнати, тъй като стойността на имуществото му се е удвоила до почти £30 милиона на фона на съживения интерес към музиката му.

Сметките, подадени от фирмата на звездата Nobby's Hobbies Holdings, показват, че миналата година той е правил изумителните £55 000 на ден и то отвъд гроба.

В документите се казва още: „Дейността на групата ще се разшири през следващите една до три години, за да включва публични изпълнения на живо.“

Wham! звездата Андрю, на 60 години, преди това говори за вълнението си от възможността да върне колегата си от групата, който почина през 2016 г. на 53 години.

Обяснявайки, че е бил вдъхновен от холограмното турне на ABBA Voyage, той каза: "Мисленето ми би било „Фантастично!“ Да имаш Wham! С неговата пищност, свири на живо".



Но той добави: "Разбира се, има етични въпроси. И това решение ще бъде взаимно решение между мен и наследството [на Джордж Майкъл], ако някога се стигне до него".

"И не мога да говоря от тяхно име, не знам как биха се почувствали за това. Но мисля, че може да се направи и мисля, че може да се направи изключително добре. Бих платил, за да отида и да го видя!"

ABBA Voyage е влял £322 милиона в британската икономика - с повече от един милион билета, закупени на до £181,50 всеки - това беше разкрито миналия месец.

90-минутният концерт показва така наречените „Abbatar“ версии на Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson и Anni-Frid Lyngstad.

Въпреки че Андрю беше вдъхновен от успеха му, бившият партньор на Джордж в писането на песни и приятел Дейвид Остин изключи възможността да върне приятеля си като холограма.

Говорейки през 2022 г. на представянето на документалния филм Freedom Uncut, той посочи усилията за връщането на рапъра Тупак Шакур, който беше застрелян през 1996 г.

Остин каза: "Щяхме да видим дали можем да направим идея за холограма в средата на Royal Albert Hall. Но аз отидох при някои хора, които направиха холограмата на Тупак и те бяха наистина дяволите".

"Проблемът с холограмите е, че хората просто не се ангажират, след 20 минути хората говорят по телефона си. Няма да има „HoloWham“."

„Отидох да видя една компания в Милано и една във Вегас. Имаше хора, които бяха пред играта, и имаше хора, които не бяха, но просто не проработи.“

Оттогава популярността на Джордж рязко нарасна и Wham! Документалният филм се оказа огромен хит в Netflix миналата година.



След това последната коледна класика на Wham! оглави класациите за четири седмици по време на празничния сезон, 39 години след като беше пусната за първи път с впечатляващ крайъгълен камък.

Многогодишният фаворит от 1984 г., написан от Джордж, е оглавявал класациите в миналото, но никога през последната седмица преди Коледа.

Не му бе отказано първото място в годината на издаването му от бандата на Band Aid Do They Know It's Christmas?.

През септември 2022 г. Джордж достигна номер 2 в класациите с ремастерирана версия на своя албум от 1996 г. Older.

Компанията на Джордж Nobby's Hobbies Holding Limited Account подаде отчетите си в понеделник, като последните данни разкриват, че е реализирала умопомрачителните £20 милиона печалба преди данъци.

Печалбите са отчетени за периода от 12 месеца, завършващ през март 2023 г., с £20,6 милиона приходи от публикуване, £2,5 милиона рекордни хонорари и допълнителни £600 000, съобщи The Sun.

Компанията на Джордж направи брутен оборот от 23 777 223 паунда през 2023 г., близо 2 милиона паунда повече от цифрите за 2022 г. от 21 942 692 паунда.

Документален филм за групата от члена на групата Андрю Риджли беше пуснат в Netflix през юни, за да отбележи тяхната 40-та годишнина.

Феновете казаха, че са „настръхнали“, след като са гледали „красивия“ документален филм, който включва изобилие от невиждан материал.

Един от продуцентите му, Саймън Халфон, казва, че екипът му е прекарал повече от две години в "копаене" за кадри и аудио.

След Wham! номер едно, Андрю каза, че Джордж ще бъде „извън себе си“, ако знае, че Миналата Коледа най-накрая получи Коледа номер едно.

След като получи новината, Андрю, на 60, отбеляза, че той и неговият колега от групата - когото той нарече Йог - винаги са измервали успеха си в Wham! по позиции в класациите и как беше такова „разочарование“ и за двамата, когато спря на номер две.

Той каза пред официални класации: "Джордж щеше да е извън себе си след всичките тези години, за да получи най-накрая.

Йог и аз възприехме музиката до голяма степен в смисъла на официалните класации. Винаги контекстуализирахме успеха си с успеха в класацията".

"И за двама ни беше огромно разочарование, когато не достигна номер 1, защото според нас беше закован".

"Ако не беше "Band Aid’s Знаят ли, че е Коледа?" вероятно щеше да е №1".

Андрю добави, че новото постижение ще бъде „венецът на славата“ за дуото от 80-те, тъй като той отбеляза, че песента винаги е била предназначена да бъде номер едно на първо място.

Той каза: "Ще означава много за наследството на Wham!, това е короната на славата. Миналата Коледа беше замислена като Коледа №1. Високи амбиции, но Йог си е поставил високи амбиции като автор на песни".





автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !