12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Виж Анелия без грим

отпечатай новината

12.01.2024 09:58 | Видян 828 пъти | Гласували 1

Виж Анелия без грим

Анелия и мъжът й Любомир Захаринов се впуснаха в щур уикенд. Двамата си подариха страхотно зимно преживяване в Банско, като попфолк звездата се качи за първи път на ски.

 


Хитовата изпълнителка сподели серия кадри, които тя и любимият й позират на ски пистата, а от фотосите може да се заключи, че именно мъжът на сърцето й е нейният ски учител. Влюбената двойка е в подобаващата спортна екипировка – ски обувки, щеки, каска и очила.



„Обичам те, щурчо“ – отбеляза Анелия над снимките, които предизвикаха лавина от реакции и коментари от страна на феновете. Певицата все по-често споделя красиви и мили моменти от своя личен свят, а това изглежда допада и на почитателите й.

“Много сте сладки! Романтична почивка!”, “Ани, с години не сме те виждали толкова щастлива! Не спирайте да се обичате!!!”, “Браво, това е любовта ви. Радвам се, че се намерихте и сте един за друг. Бъдете щастливи и се обичайте”, “Страхотни сте.  Бъдете много щастливи” - пишат последователи на звездата в ласкавите си отзиви.

Припомняме, че наскоро в телевизионно интервю Анелия призна, че с годеника й стягат сватба и вече дори са избрали мястото. Щастливите годеници посрещнаха 2024-а в компанията на шеф Манчев и неговата половинка, която е близка приятелка на Анелия.

 

Източник: signal.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !