С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Уил не се ожени по любов за Кейт: Принц Хари

отпечатай новината

16.01.2024 14:43 | Видян 623 пъти

Уил не се ожени по любов за Кейт: Принц Хари

Според съвсем нова книга, приятелите останаха изумени, когато принц Хари изглежда се прицели в принцесата на Уелс в сериала си на Netflix с Меган Маркъл, оставяйки принц Уилям бесен. Това пишат от Mirror.

Очевидният насочен бекас на принц Хари към принцесата на Уелс в сериала му в Netflix е бил „най-ниският от най-ниските“ за принц Уилям, според негов приятел.

Както Хари, така и съпругата му Меган Маркъл пуснаха документален филм от шест части в платформата за стрийминг през декември 2022 г., където хвърлиха серия от бомби за живота в кралското семейство. И Уилям, и крал Чарлз бяха подложени на критики в поредицата, като Уилям беше обвинен в „крясъци и викове“, а крал Чарлз в „лъжа“ на високопоставена среща на върха.

Но според нова книга, не критиките, отправени срещу самия него, наистина са разгневили по-големия брат на Хари Уилям, а тези, които изглежда са се прицелили в Кейт. В един от по-ранните епизоди Хари каза, че има изкушение в кралското семейство да се ожени за някой, който "се вписва в шаблона".



Говорейки в първия епизод на документалния филм на Netflix, той каза: „Мисля, че за толкова много хора в семейството, особено очевидно мъжете, може да има изкушение или желание да се оженят за някой, който би се вписал в шаблона, за разлика от някой, с който може би ти е предопределено да бъдеш."

И според книгата "Чарлз III нов крал. Нов съд. Вътрешната история" от Робърт Хардман, която се сериализира в Daily Mail, приятели на кралското семейство вярваха, че е ясно, че той говори за Уилям и Кейт. Един казва на автора в книгата: „Освен всички други злоупотреби с доверието, тук Хари отправя груба атака срещу Катрин. За Уилям това е най-ниското от най-ниските.“

Няколко седмици по-късно, когато бяха публикувани мемоарите на Хари Спейр, той също не се сдържа, когато разказваше за Кейт и разкри лични подробности за раздора между нея и Меган в мемоарите си Спейр. Той също така описа как Кейт твърди, че е направила гримаса, когато Меган е взела назаем гланца си за устни и как жените са имали разногласия, след като херцогинята на Съсекс каза, че съпругата на Уилям има "бебешки мозък" след раждането на принц Луи.

Кралският експерт Джени Бонд казва, че Кейт е била наранена и обидена от атаките на Хари и Меган - и е малко вероятно враждата им да бъде разрешена скоро. Говорейки пред OK!, тя каза: "Когато идваш от щастливо, обединено семейство – както Катрин – е невероятно трудно да разбереш как хората могат да се отчуждят".

„Мисля, че тя вярваше, че разривът може да бъде поправен и след погребението на принц Филип я видяхме да говори с Хари и очевидно насърчаваше Уилям да направи същото. Но сега знаем, че това не проработи. Всъщност Уилям и Хари имаха пламнал скандал веднага след погребението. Идва момент, в който просто трябва да приемеш, че щастливите семейства не са игра, която всеки може да играе.

„Катрин беше наранена и обидена от нещата, които Хари и Меган казаха, но тя и Уилям са много силен екип и подозирам, че заедно са стигнали до извода, че разривът с Хари не може да бъде поправен в обозримо бъдеще. Те са затворили ума си за тази възможност и са решили да продължат живота си."




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !