Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Актьорът Филип Буков спаси живота на майка и бебе

отпечатай новината

16.01.2024 16:06 | Видян 1370 пъти

Актьорът Филип Буков спаси живота на майка и бебе

Звездата от "Откраднат живот" със саможертва на пътя

"Препречих се с мотора си между нея и фучащия бус, по-добре мен да ме похарчи", казва актьорът за екшъна.

Филип Буков сподели, че наскоро е спасил живота на майка и бебето й в София. Това е било истинска саможертва от страна на секссимвола на родното кино, защото младата жена и рожбата й са били на косъм да ги помете фучащ към тях бус.

"Спускам се със скутера си по булевард "Г.М. Димитров" към КАТ. Една жена тръгва да пресича с количка. Аз съм от лявата лента. Първо, аз намалявам, второ, те ни виждат. В огледалото на мотора виждам, че един се е засилил", описва екстремното преживяване звездата от "Откраднат живот".

"Един обаче фучи с бус. Аз си казвам, че трябва да се сети да спре. В този момент давам рязко газ и препречвам другото платно", разказва Буков.

Красивият актьор допълва, че не имало никакво време да обяснява на младата майка защо е предприел тази внезапна маневра. "Тя обаче ме видя. И сигурно разбра, че искам да я предпазя".

По думите на красивия актьор шофьорът на буса "скочил на спирачката" и успял да закове возилото. "В първия момент тръгва да се набира нещо да ми крещи, после вижда жената с количката", спомня си той.

Филип Буков разкрива и причините, които са го подтикнали да прегради със собственото си тяло пътя на джигита.

"Просто това е вкоренено в мен. По-добре мен да ме блъсне и да ме похарчи. Голяма работа. Аз съм мъж. Ще ми счупи крака, ще ми счупи ръката. Но там има една, дето дава живот. И тя вече е дала живот", доверява мотивите за жертвоготовността си секссимволът.

"Аз и да умра, тя вече е родила едно дете. И то някой ден ще застане на моето място", казва още левентът.

Преди две години и половина Буков вече се отърва при инцидент със скутера си в столицата. Тогава той помести в инстаграм свой фотос с шина на ръката.

"Аз пак да се похваля, но този път с травма!", написа красавецът.

"В събота се пребих с мотора, както се очакваше, обаче е било повече от регулярното. Боля ме няколко дни рамото. В крайна сметка посетих специалист, който установи извадено рамо и ми го намести. Казаха да почивам, но не го виждам как ще стане. Типично в мой стил!", подчерта Филип Буков, който от известно време се е вживял убедително в ролята си на безразсъдно смел мачо.

Източник: bgdnes

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !