Продуцент спря новата песен на Мара...

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария заради бившата си...

Аз вярвам в Бог, не е белобрад...

Едно от известните лица на рапа у нас - Венци Венц,...

Българските фенове полудяват на новия хит на N.O.H.A. Boom

отпечатай новината

31.07.2009 13:15 | Видян 3305 пъти

Българските фенове полудяват на новия хит на N.O.H.A. Boom

Музикантите от космополитната група N.O.H.A. забавляваха до малките часове на деня разнородната българска публика по време на изминалите си два концерта на 29 и 30 юли във Варна и Несебър. Двата черноморски града са първите две спирки от лятното им турне в България.

В спортната зала на Варна за пръв път прозвуча на живо новото парче на групата – “Boom”. Феновете буквално пощуряха и се влюбиха в умелото съчетание на трипхоп, джаз мотиви и джънгъл дръмендбейс, което Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас им поднесоха. Страстите в клуб Вива (Сол Несебър Ризорт), където се проведе вторият концерт се нажежиха до краен предел и от познатите хитове на N.O.H.A. като “Tu café”, “Balkan Hot Step”, “Pijama” и др. За настроението преди партитата се грижиха DJ Stoyan, DJ Phoenix и бийтбоксерът Skiller. Уменията на последния впечатлиха силно ексцентриците от N.O.H.A. Космополитната група пожела да си  партнира с Skiller и по време на други турнета.

Преди втория концерт на групата в Несебър, титулярите на Noise Of Human Art, дадоха втората си пресконференция в луксозния комплекс Сол Несебър Ризорт, където отседнаха. По време на нея певицата Минерва, МС Чеви и саксофонистът Филип Ноха споделиха, че се стремят към това да създават качествена музика, а не колкото се може повече хитове.
„Чувствам се прекрасно в България. Обожавам да съм близо до морето, хотелите в които отсядаме по време на концертите са отлични, храната е хубава – зареждам се с положителна енергия”, описа впечатленията си от  престоя в България темпераментната вокалистка. Певицата дори вече знае няколко изрази на български и се зарече до края на турнето си в България да научи езика перфектно.

Teren&N.O.H.A.onTour продължава на 31 юли в местния стадион в Созопол и на 1 август в клуб Friends в Лозенец.  Билети за турнето се разпространяват в мрежите на TICKETSTREAM (www.ticketstream.bg) и EVENTIM (www.eventim.bg) в цялата страна и на входа преди партитата.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !