Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Къде се весели Бойко?

отпечатай новината

01.08.2009 09:00 | Видян 16144 пъти | Гласували 1

Къде се весели Бойко?

Новият премиер на България Бойко Борисов открай време умело съчетава професионалните с личните си прояви. Ако си мислите, че след работа се прибира да почива, определено се заблуждавате. Той води активен светски живот и често кръстосва нощните заведения с голяма компания от бодигардове и мадами, разказват очевидци. За него определението баровец важи в буквалния смисъл. След известни наблюдения и кратко проучване, СЛАВА научи къде е пил и продължава да пие Бойко. Още когато беше главен секретар на МВР, той комбинираше залавянето на престъпници с редовни купони в елитни столични локали. Един от тях е бившият латино клуб Дали, който беше собственост на Слави Бинев преди Атака. Днес новите чорбаджии превърнаха колоритната дискотека до Софийския Университет в чалготека.
С издигането си в политическата йерархия се промениха и изискванията на Бойко. Той е чест гост на Панорамата в Кемпински хотел Зографски. Скъп и много тузарски ресторант! Генералът не пропуска и рождени дни, особено когато те са на някой от съпартийците му. През изминалата зима в пиано бар Камино той почете рождения ден на приятеля си и шеф на финансовата комисия в общината Орлин Алексиев. На партито присъстваха тв водещата Вили Сечкова с възлюбения си Александър Сталийски – син.

Преди няколко седмици пък 19' първи писа за поредното клубно „участие“ на бъдещият тогава премиер. Той бе забелязан във меката на попфолка Син Сити да куцука, подпирайки се на руса и черна патЕРица. В превод – Бойко бил в комбинация с блондинка и брюнетка.
Преди и след избори нощният живот на Борисов става особено интензивен. В първия случай активността му по барове и дискотеки се засилва вероятно с цел опознаване на електората отблизо. Във втория идеята може би се базира на възпятата от Кали максима: „И да паднем, и да бием – пак ще се напием!“

Така, по време на кампанията си преди 4 години Бойко се отбил до известен клуб в Студентския град, като предварително дал заявка, че ще отиде там. Ето какво писа на 9 октомври  Mediapool: „Ди джеят усърдно напомняше, че гост на дискотеката ще е не кой да е, а генерал Бойко Борисов. И че точно той, а не купонът в петъчната вечер или кършещата снага на бара полугола танцьорка, е събрал на това място момичетата с голи рамене и пъпове и солидно количество македонски студенти, които харно са се бръкнали по 2 лв. за вход, за да забият нещо русо. В 24 ч. и три бири часа, най-накрая раздвижването на входа и суетящите се гардове подсказват, че Бойко Борисов пристигна. Той е заобиколен от повече охрана, отколкото може да побере пространството през входа. Мярка се в градината за 2 секунди и изчезва в тълпата, препълнила “храма на съвременноста”. След около 20 минути той е засечен на маса, близо до главния вход, заедно със хората от щаба си. Разочарованието е пълно – няма тълпи от фенове и симпатизанти, а самият Борисов, като че ли не се наслаждаваше особено на случващото се наоколо. Тълпите на Студентски град комай го подтискаха.“
Преди вота тази година, който Борисов и ГЕРБ спечелиха, също имало среднощни фиести. Стандарт писа, че той гласувал изморен, но доволен. Предната вечер, на връщане от Добрич и Варна, минал през Велико Търново, за да подкрепи Цветан Цветанов. Герберите в старопрестолня град се събрали на дискотека, за да отпразнуват края на кампанията. От купона Бойко се прибрал в София.

След изборите и пресконференцията в НДК целият щаб поливал победата в Син Сити, разправят очевидци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !