Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Ким Кардашиян разкри как тренира и с какво се храни за невероятно тяло

отпечатай новината

12.02.2024 16:35 | Видян 612 пъти

Ким Кардашиян разкри как тренира и с какво се храни за невероятно тяло

"Всичко се свежда до храната", споделя тя

От нейните козметични продукти до епичните й хлопки, Ким Кардашиян е известна с много неща. И едно нещо по-специално, което държи всички ни зашеметени, е нейното тяло. Да, тялото на риалити звездата, превърнала се в бизнес магнат (особено дупето й), не е нищо друго освен впечатляващо – трупа милиони харесвания в социалните мрежи всеки ден и прави заглавия по целия свят.

Тогава не е чудно, че толкова много от нас се питат какво е направила Ким, за да направи такова тяло. И докато някои предполагат, че тук и там е имало някои промени, вероятно никога няма да разберем със сигурност – но знаем, че Ким отделя сериозно време за фитнес и също е усъвършенствала диетата си, за да поддържа форма.

Имайки това предвид, как точно изглеждат сесиите на Ким във фитнеса? Какви са нейните тренировки? И спазва ли някакви диети? Ето всичко, което знаем за това как звездата от сериала Keeping Up With The Kardashians е изградила тялото си.

Първо обаче, нека отделим малко време, за да си напомним, че колкото и прекрасно да е тялото на Ким телата ни също са красиви и никой от нас не трябва да променя нищо в това, което вижда в огледалото, освен ако не иска. Плюс това, не е ли просто доста забавно да се интересувате какво правят знаменитостите в свободното си време?
Каква е рутинната тренировка на Ким Кардашиян?

Сила на тялото

Ким тренира упорито във фитнеса. Примерен случай: видеоклип, споделен в нейното стори в Instagram. В публикацията Ким може да се види как без усилие прави набиране след набиране – тя дори не изглежда да се изпотява (или да сумти, което е точно това, което аз бих направил, ако се изправя пред това предизвикателство).



"Ставаме силни!", написа тя в публикацията и знаете ли какво? Можем да го видим напълно!

Тренировка с тежести

Когато става въпрос за нейната плячка, Ким е изцяло за тренировки с тежести. „Клекове, работим върху дълбочината“, пише тя.



В друга публикация в Instagram възпитаничката на KUWTK каза: „Върнахме се във фитнеса тежки! Бих казала, че на всеки шест месеца си вземам две седмици почивка от вдигане. Понякога просто се нуждаете от почивка, за да презаредите и да се отпуснете, но тогава ми липсва толкова много много и се чувствам толкова добре да се върна към него."

Каква е диетата на Ким Кардашиян?

Зареждане с въглехидрати

Какво ядете след тренировка е важно – в края на краищата тялото ви има нужда (и заслужава) да се зареди с гориво след сесия за изпотяване – за щастие, Ким е наясно с това. „Моят треньор Мел винаги казва, че преди и след тренировка трябва да ядете прости въглехидрати, като сладки картофи, и малки количества мазнини и протеини, като пиле“, каза Ким на абонатите на своето приложение за тренировки през 2018 г., според Elle .
„Трябва също да имате зеленчуци в храната си, тъй като имате нужда от тях, за да помогнат за ефективното разграждане и усвояване на вашите протеини, мазнини и въглехидрати.“

Диетата на Аткинс

Въпреки че сега е голям фен на въглехидратите, Ким призна, че следва диетата на Аткинс, за да отслабне, след като роди второто си дете, Сейнт Уест. „Накара ме да се почувствам толкова добре в себе си, като знаех, че съм стигнала толкова далеч. Трябваше да сваля около 30 кг, за да стигна дотам“, каза тя през 2016 г. „Току-що бях родила второто си бебе. Помислих си: „Искам да се почувствам отново секси. Искам да се чувствам добре със себе си" и това проработи за мен."

Тя продължи: „Направих строга диета на Аткинс. Строга, стриктна, стриктна. Беше ми наистина трудно да спазвам диета с първото бебе. Този път беше много по-лесно и осъзнах, че се свежда до храната. Искам да кажа, обичам да тренирам и определено трябва да тренираш, за да се тонизираш, но до голяма степен зависи от това как се храниш. Трябваше наистина да остана концентрирана. Трябваше да премахна всички сладкиши."

Не забравяйте обаче, че е важно да говорите с вашия личен лекар, ако мислите да се впуснете в някакъв диетичен план.

Източник: cosmopolitan.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !