DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Прея и Арика Адамс представят...

Прея и четвъртфиналистката от "Гласът на България" Арика...

Спорът за новия уебсайт на принц Хари и Меган

отпечатай новината

14.02.2024 11:40 | Видян 391 пъти

Спорът за новия уебсайт на принц Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха чисто нов кралски скандал, като пуснаха нов изискан уебсайт.

Наречен Sussex.com, сайтът тихо започна да работи снощи и изглежда е платформа за двойката, която да държи феновете в крак с тяхната работа след кралския период и благотворителни ангажименти. Той също така включва дълги биографии за двойката. Но въпреки че двойката сензационно напусна като работещи кралски особи преди повече от четири години, новият сайт повдигна вежди, показвайки на видно място техните кралски титли и представяйки кралски герб на фона на страховете, че те могат да използват това за комерсиална употреба.

Въпреки това, източник, близък до Хари и Меган, отвърна на обвиненията, че не трябва да използват титлите си на новия си сайт, което подхрани спекулациите, че двойката подготвя подновяване на пост-кралските си кариери.

Ето всичко, което знаем за новия уебсайт досега - и защо предизвиква такъв фурор.

Тих старт

Sussex.com бе стартиран тихо в понеделник вечерта, като началната страница го показваше като уебсайта на „Офиса на принц Хари и Меган, херцога и херцогинята на Съсекс“ заедно с кралски герб. То е придружено от снимка на двойката, направена на Invictus Games в Дюселдорф миналата година и включена в коледната им картичка за 2023 г.

Страницата „Относно“ на уебсайта предоставя на посетителите известна информация за двойката. Той гласи: „Офисът на принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс оформя бъдещето чрез бизнес и филантропия. Това включва: ФОНДАЦИЯТА ARCHEWELL, ARCHEWELL PRODUCTIONS, патронажи, начинания и организации, които получават подкрепата на двойката , поотделно и/или заедно."

Има също раздел, който съдържа биографии на двойката и на страницата на Хари „за мен“, херцогът е посочен като „хуманитарна деятел, военен ветеран, защитник на психичното здраве и борец за околната среда“. В него също се казва, че Хари е „посветил живота си на напредване на каузи, към които е страстен и които насърчават постоянна промяна за хора и места“.

Междувременно на страницата „За мен“ на Меган се казва, че 42-годишната бивша актриса от „Костюми“ е „феминистка и защитник на човешките права и равенството между половете“. Продължава да се посочва: „Нейното застъпничество за жените и момичетата през целия живот остава постоянна нишка в нейните хуманитарни и бизнес начинания.“

Новият сайт Sussex.com изглежда е актуализация на техния предишен сайт Sussexroyal.com, който все още е активен. Този сайт, създаден през 2020 г., очерта новата им позиция и бъдещите им планове. Но според съобщенията им е било забранено да го използват само седмици по-късно.

И тъй като сайтът Sussex Royal не е актуализиран от известно време, това означава, че съдържа голяма явна грешка относно кралското семейство в раздела за монархията на сайта. Там все още посочва покойната кралица като суверен, въпреки смъртта й на 96-годишна възраст преди повече от година. Сега обаче съдържа съобщение, насочващо читателите към новия сайт Sussex.com.

Освен Sussex.com, други нови уебсайтове на Хари и Меган са един за Archewell Productions (archewellproductions.com) и друг за Archewell Foundation (archewell.org). Предишният им сайт Archewell.com сега пренасочва към Sussex.com.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !