Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Дакота Джонсън без бельо на червения килим

отпечатай новината

14.02.2024 16:46 | Видян 702 пъти

Дакота Джонсън без бельо на червения килим

Дакота Джонсън привлече още една топ марка за своето пътуване с методично обличане в промоционалното турне на Мадам Уеб. Гучи е най-новият лейбъл, който се заплита в света на сложни мрежи и решетки в опит да направи новата водеща дама на Марвел да изглежда така, сякаш въплъщава нейния герой, който всъщност не е секси паякообразно, а ясновидец и предугадващ мутант. Спайдърмен да пие една студена вода!

Освен структурно постижение в кристалното окачване (голите рокли не са по-голи), персонализираният външен вид е преврат в индустрията. Една от първите рокли на червения килим, излязла от Гучи на Сабато Де Сарно, обсипаната с блясък "крадец на сцени" сигнализира, че Джонсън, чиято стилистка Кейт Йънг описва като притежаваща „тяло на стриптизьорка“, е начело в списъците с желания на дизайнерите да носят техните дизайни за определяне на дневния ред (Тейлър Суифт и Дуа Липа моделираха встъпителното вечерно облекло на творческия директор).



Докато нейната колежка от Мадам Уеб Сидни Суини също прегърна високия нетен външен вид в Оскар де ла Рента, pin-up Euphoria едва успя да надникне в играта на методично обличане. Това е претъпкано пространство, с Марго Роби, която все още по някакъв начин включва референциите на Барби по време на сезона на наградите, а Зендая и Тимъти Шаламе живеят в модно бойно поле, вдъхновено от Дюн: всички изкусно опустошени, насочени погледи от най-горещите таланти в индустрията, които всички искат да получат парче от пая със знаменитости. Сред възела от паяжини, дъвка и пясъчна броня, вече е невъзможно да разберете как изглежда някой! Дори Зендая, която отдава почит на героите си още от дните на Спайди Вселената, трябва да се съгласи, че сме достигнали върховата референция за филми.

Тъй като интернет е във вечна страстна афера с прозрачната рокля, нещо ни подсказва, че това не е последното, което ще видим от оплетените долни бузи на Дакота. Но с наближаването на Оскарите ще си струва да практикувате фини кимания – като малкото златно мече, което Джеръми Алън Уайт носи в джоба на костюма си на Златните глобуси – за да избегнете по-късно да изглеждате като анимационен герой в Залата на славата на Холивуд. Личен стил за победа!

Източник: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !