15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Мис Силикон гола във ваната

Плеймейтката Михаела Стоичкова лъсна по яйца във ваната...

Сексбомбата Шермин изостави милионер, за да влезе в Ергенът

отпечатай новината

22.02.2024 11:23 | Видян 1560 пъти

Сексбомбата Шермин изостави милионер, за да влезе в Ергенът

Обича скъпото и лукса

Aнна Шермин се е снимала за родния Плейбой, има доста силикон в гърдите.

Една от участничките в Ергенът изоставя милионер, за да влезе в шоуто, научи България Днес.



Става дума за Анна Метушева, която е представена като Шермин в продукцията. Мацката е първа дружка с Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, разбра още "България Днес.

Най-чаканото предаване у нас стартира късно снощи в ефира на бТВ. В тазгодишния Ергенът 26 дами се борят за сърцето на милионера Алекс Младенов.

Метушева е истинска силиконовата бомба. Видно е, че има доста кубици в огромните дини. Мацката решава да влезе в третия сезон на Ергенът малко преди да започнат снимките на шоуто, разкриват наши източници. Преломният момент, за да се впусне в риалити формата, е раздялата с гадже милионер.

До лятото на миналата година Анна Шермин има връзка с ултрабогат чужденец, разкриват още нашите източници. Двамата пристигат в България на почивка и Шермин да запознае роднините си с изгората, но изведнъж в отношенията им настъпва крах. Следват бурни скандали. И за да му го върне тъпкано, огнената блондинка влиза в Ергенът, където иска да се бори за сърцето на синеокия хубавец Алекс.

Синеокият красавец веднага е хванал окото на Анна Шермин. Той е представен като милионер, а освен това е доста привлекателен мъж.

По информацията на вестника обаче Шермин не успява да стигне до заветната си цел - да спечели сърцето на Младенов. Това издадоха за България Днес източници от продукцията.

Метушева е родена в България, но живее в Израел. Там е популярна с прозвището Шермин, което й дават и в Ергенът. Изявява се като модел, става ясно от профила й в социалната мрежа. Преди години дори заснема серия за мъжката библия Плейбой у нас.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !