Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Блясък и тайнства на Балът на губернатора на Оскарите за 65-та година

отпечатай новината

29.02.2024 14:23 | Видян 537 пъти

Блясък и тайнства на Балът на губернатора на Оскарите за 65-та година

Балът на губернатора, официалното афтърпарти тържество на Академията за филмово изкуство и наука след Оскарите, което ще последва непосредствено 96-ата церемония по връчването на Оскарите в неделя, 10 март, се завръща за своята 65-та година.


 
Готвачът Волфганг Пук с неговата Wolfgang Puck Catering празнува своята 30-та годишнина на Балът на губернатора с меню, създадено от него самия и Ерик Клайн, и дизайн на сладкиши от Камел Гечида и Гари Лардинат.



Известният миксолог Чарлз Джоли се завръща – присъединен от Барман на годината от световна класа в Мексико за 2023 г., Израел Барон – за да подготви селекция от специални коктейли Tequila Don Julio, включително „1942 Encore“ и „Round of Applause“.

Champagne Fleur de MIRAVAL – единствената шампанска къща, посветена изключително на розето – се завръща за трета поредна година.

За втора поредна година вината Clarendelle & Domaine Clarence Dillon ще бъдат ексклузивните червени и бели вина, изливани на Балът на губернатора и други събития, свързани с Оскарите.

Балът на губернатора ще се проведе в балната зала Ray Dolby на най-високото ниво на Ovation Hollywood веднага след излъчването на Оскарите.

96-ите Оскари ще се проведат в неделя, 10 март 2024 г., в Dolby® Theatre в Ovation Hollywood и ще бъдат предавани на живо по ABC и в повече от 200 територии по света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !