Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Кейт Мидълтън наруши мълчанието заради фалшива снимка

отпечатай новината

11.03.2024 15:21 | Видян 361 пъти

Кейт Мидълтън наруши мълчанието заради фалшива снимка

Принцесата на Уелс призна, че е редактирала снимка на нея и децата й, за да отбележи Деня на майката, и издаде лични извинения за всяко объркване, след като беше обвинена, че е била дигитално променена.



Снощи няколко от най-големите международни фотоагенции в света заявиха, че издадената снимка на Кейт и трите й деца е била „манипулирана“. Асошиейтед прес (AP) Reuters, Agence France-Presse (AFP) и Getty Images поотделно издадоха „известие за унищожаване“ до медийни организации по целия свят, потвърждавайки, че всяка от тях е изтрила изображението от своите индивидуални библиотеки – и днес Press Association последваха примера, докато не получиха допълнителна информация от двореца Кенсингтън.

Тази сутрин в рядка публикация на X, подписана с C, което означава, че е от Кейт, принцесата призна: „Както много любители фотографи, понякога експериментирам с редактиране. Исках да изразя извиненията си за всяко объркване на семейната снимка, която споделихме вчера причинено. Надявам се, че всички празнуващи са имали много щастлив ден на майката. C"

Междувременно източник от двореца добави: „Принцесата сподели изявление в социалните медии. Това беше аматьорска семейна снимка, направена от принца на Уелс. Техните кралски височества искаха да предложат неофициална снимка на семейството заедно за Деня на майката. Принцесата направи малки корекции, както тя сподели в изявлението си в социалните медии. Семейство Уелс прекара Деня на майката заедно и прекараха прекрасен ден."

Снимката, публикувана вчера, показва Кейт, прегърната от принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на девет и принц Луи, на пет. Изображението, каза дворецът, е направено от принц Уилям и е публикувано в социалните медии. Това беше първата официална снимка на Кейт, след като тя претърпя коремна операция по-рано тази година. 42-годишната бъдеща кралица за последен път беше снимана публично по време на коледна разходка в Сандрингам, Норфолк.

Сладкият семеен портрет дойде с послание, което изглежда беше написано и подписано от самата Кейт и гласеше: „Благодаря ви за милите пожелания и продължаващата подкрепа през последните два месеца. Пожелавам на всички честит ден на майката. C“.

Но след като беше пуснат, кралските фенове с орлови очи в социалните медии забелязаха, че ръкавът на ръката на принцеса Шарлот не е подреден. Бяха повдигнати въпроси и относно това, че дясната ръка на принц Джордж не е на фокус. Портретният фотограф Мартин Бамфорд публикува изображението на X, като написа: „Тук е професионален фотограф. Погледнете внимателно китката на принцеса Шарлот. Това се случва, когато комбинирате слоеве във Photoshop. Не спекулирам защо снимката е редактирана по този начин, но това е странно."

Това също дойде, когато помощниците на двореца миналата седмица се нахвърлиха срещу „лудостта на социалните медии“, след като поредица от конспиративни теории за местонахождението на Кейт излязоха извън контрол. Дворецът Кенсингтън излезе с рядко изявление, в което реагира на онлайн спекулациите за здравето на принцесата на фона на опасенията, че тя не е била виждана публично от Коледа.

Говорител на двореца каза по това време: „Дворецът Кенсингтън даде ясно да се разбере през януари сроковете за възстановяване на принцесата и ние ще предоставяме само значителни актуализации. Това ръководство остава в сила.“ Те обаче добавиха, че Кейт продължава да се справя „добре". Очаква се Кейт да се върне към официалните задължения едва след Великден, а 41-годишният Уилям временно се оттегли от кралската си роля, за да жонглира с грижите за нея и децата им, докато тя се възстановява.

По-рано този месец армията беше принудена да направи неудобен завой, след като намекна, че Кейт ще присъства на Trooping the Color на 8 юни. Билетите се продаваха за събитието, като Кейт се очакваше да присъства в ролята си на полковник от ирландската гвардия, полка която тази година разпръсква цвета си. Въпреки това се разбира, че армията не е потърсила одобрение от двореца Кенсингтън, преди да публикува в страницата, а уебсайтът впоследствие е актуализиран, за да премахне препратката към нея.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !