JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Сина е бил с прашки на Оскарите(ФОТО)

отпечатай новината

13.03.2024 10:00 | Видян 934 пъти

Сина е бил с прашки на Оскарите(ФОТО)

Джон Сина се съблече чисто гол, за да извади нещо като стрийк на Оскарите ... но сега знаем колко голо наистина показа и какво всъщност беше скрито.

Кечистът, изявяващ се и като актьор в близките години, се качи на сцената на Dolby Theatre в Холивуд, Калифорния, само в скромно облекло в голи цветове, за да изглежда, че е наистина гол на годишното събитие. С други думи, дупето му беше покрито в крайна сметка, така че не беше напълно гол.

Както можете да видите от новите снимки ... Джон не беше напълно обезпокоен от минималното количество, което трябваше да носи - докато се усмихваше извън сцената, докато чакаше веселият му сегмент от шоуто да започне.



Той дори беше заснет да омълчава няколко души зад кулисите, докато люлееше само сандали Birkenstock и с впечатляващ часовник.

Спомнете си, че Джон не е непознат за представянето в малко или нищо - той е известен с това да се бори без тениска, докато разтърсва само дънкови дрехи през по-голямата част от кариерата си в WWE.

Що се отнася до това как той направи бързата си промяна на сцената, за да представи категорията за Най-добър дизайн на костюми... видео показва няколко асистенти в продукцията на Оскарите, които драпират Джон в плат, докато се играе монтажът за номинираните за категорията.

И ангажиментът към частта със сигурност се изплати - появата на Сина беше аплодирана като един от важните акценти на вечерта.

Други забележителни моменти на тазгодишните Оскари включват разкъсването на роклята на Ема Стоун по време на изпълнението на Райън Гослинг на „Аз съм просто Кен“, Ал  Пачино забрави да обяви всички номинирани за категорията Най-добър филм и директно каза кой е победител, размяната на думи на Джими Кимъл и Доналд Тръмп по време на шоуто и събирането на сцената на актьорите от „Близнаци“ Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито.

Трябва да се чудя как бившата на Джон, Ники Гарсия, се е почувствала за този момент - тъй като тя също присъстваше на червения килим на Оскарите.

Източник: tmz.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !