Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Второ зловещо убийство новия епизод на Есента на демона

отпечатай новината

20.03.2024 13:07 | Видян 313 пъти

Второ зловещо убийство новия епизод на Есента на демона

Героите на хитовата криминална поредица „Есента на демона“ ще тръгнат по следите на поредното зловещо убийство във Велико Търново - този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. Въпреки старанието на полицията, убиецът все още е на свобода и е готов да нанесе следващия удар, който ще шокира разследващите и ще доведе много нови въпроси без отговор.

Полицията във Велико Търново е разтърсена от информацията за убийството на новата жертва, а Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов) са първите хора, открили тялото. Почеркът на убиеца отново е осеян със смразяваща символика и стряскащи исторически послания, които предстои да бъдат разкрити. Какви ще бъдат първите наблюдения на разследващите и как Мия и Филип ще се озоват на мястото на престъплението?

Солаков (Димитър Касабов) все още е основният заподозрян за убийството на съдия Елдърова, но разпит на Мия Язова води до нови съмнения. Междувременно Заимова (Христина Апостолова) и Харитонов (Димо Алексиев) вече са по петите на Тишо (Александър Кънев) и ще се натъкнат на място, което ще смрази кръвта им.

Комисар Тороманов (Мариан Вълев) отново ще демонстрира яростта си, насочена към профайлърката от София и бившия полицай от Смолян. Със следващите си ходове той ще опита да отстрани и двамата от разследването, използвайки връзките си в Търново и близките си отношения със журналистката Кънчарова (Рая Пеева). Какъв е планът му и ще бъде ли успешен?

Коя ще е новата жертва на убиецът? Докъде ще доведат новите улики и какво ще покажат зловещите знаци, оставени със жертвата? По петите на кого ще тръгне полицията във Велико Търново и ще успеят ли Филип и Мия да останат в разследването – вижте в „Есента на демона“ в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ всеки четвъртък в „На кафе“. Тази седмица Деси Жаблянова ще се покаже на зрителите интервю с Христина Апостолова от снимачната площадка и с криминалния психолог Николай Иванов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !